Resume from May 3, 2024 PRO

Олександра

Керуючий рестораном

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном швидкого харчування

from 03.2023 to 10.2023 (7 months)
OKKO, Чернівці (Автобізнес та автосервіс)

Робота з постачальниками: замовлення, контроль, перевірка товару (строки, вага).
Контроль якості продукції, та термінів зберігання в теплових та холодильних вітринах.
Журнали, графіки, табелі, організація роботи персоналу.
Проведення співбесід, подання всіх документів, робота з відділом кадрів
1С бухгалтерія, звіти, списання, сортування, інвентаризації, нарахування заробітної плати.
Контроль якості страв, технологічних карт і роботи кухарів з ними.
Чистота, якість обслуговування, дотримання стандартів та норм.
Робота з командою та в команді)

Старший адміністратор

from 09.2020 to 08.2022 (1 year 11 months)
Діверсо, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління, організація роботи ресторану.
Підбір, навчання персоналу, проведення співбесід.
Прийняття, організація, контроль видачі, обслуговування банкетів... орієнтація на кожного гостя.
Контроль всіх санітарних норм та робота з сервісними працівниками.
Складання та контроль графіків, табелів.
Робота з маркетологами: планування ведення рекламних сторінок в соц. мережах, вдосконалення та просування контенту, корегування та затвердження плану реклами свят і подій на наступний місяць, організація та проведення "food" зйомок.
Продуктивна комунікація з кухнею(складання сезонних та оновлення основного меню).
Вирішення конфліктних ситуацій.
Навчання та стажування адмін персоналу.

Офіс-менеджер

from 01.2013 to 03.2015 (2 years 2 months)
Еталон, Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підбір, навчання персоналу,
проведення співбесід.
"Холодний" та "гарячий" продзвон, консультування та прорахунок замовлень з клієнтами в офісі. Контроль залишків товару та планування поповнення.
Ведення табелів та видача ЗП.
Вирішення конфліктних ситуацій,
Розробка логістичних маршрутів, проведення організаційно-мотиваційних зборів, складання та контроль виконання планів продажів.

Старший бармен

from 10.2008 to 12.2013 (5 years 2 months)
Готельно-ресторанний комплекс "Praga", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та реалізація напоїв.
Ведення касових операцій.
Контроль залишків на складі.
Робота з постачальниками.
Розширення коктейльних карт, оновлення меню бару.
Проведення інвентаризацій.
Стажування барменів.
Проведення презентацій та навчання офіціантів для збільшення чеку та якості обслуговування. Планування та організація вечірок, проведення барних шоу.

Офіціант

from 08.2008 to 11.2008 (3 months)
Готельно-ресторанний комплекс "Прага", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

УжНу

Фізичний, Ужгород
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Фізична та біо-медична електроніка

Knowledge and skills

Бажання вчитися і розвиватися Продуктивна робота з кухнею, технологічними картами Вміння порекомендувати та переконати Підбір, навчання, організація роботи персоналу Спрямованість та робота на результат Робота з програмами: Poster,1С, В52 Ведення облікової документації Клієнтоорієнтованість Контроль проведення інвентаризацій Знання касової дисципліни Ведення переговорів з постачальниками Комунікабельність Контроль роботи ресторану Стресостійкість

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Russian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: