Resume from April 29, 2024 File

Юрій

Інженер з охорони праці

Age:
65 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Шептунов Юрій Миколайович

Освіта

У 1975 р. закінчив середню школу №4 в м.Боярка Київської обл.
У 1975 р. вступив, а в1980 р. закінчив Київский технологічний інститут легкої промисловості за фахом інженер-технолог.
У 1982 р. вступив, а в 1985 р. закінчив Московський Всесоюзний заочний політехнічний інститут за фахом охорона праці на об’єктах транспортування природнього газу.
У 1987 році закінчив курс підвищення кваліфікації за фахом «Організація держгазнагляду на об’єктах Мінгазпрому СРСР» в м.Одеса.

Трудова діяльність

З 1980 по 1983 роки начальник цеху №15 Київського виробничого взуттєвого об’єднання «Спорт».
З 1983 по 1984 роки інженер лабораторії промсанітарії «Укр СПНУ», ВО «Укргазенергоремонт» м.Київ.
1984-1986рр був направлений до м. Суми в Сумське ЛВУМГ ВО «Київтрансгаз» на посаду заступника директора з охорони праці, протипожежної безпеки та екології. Приймав активну участь спочатку в будівництві а потім і в експлуатації компресорних станцій та газопроводів.
1986-1993рр державний газовый інспектор управління «Держгазнагляду СРСР» по Сумській, Полтавській та Курській областям .Як представник контролюючих органів приймав участь в будівництві та прийманні до експлуатації газопроводів «Уренгой-Помари-Ужгород» та «Прогрес», а також в розробці та прийманні до експлуатації установок «Газліфт» та « АГНКС» заводу СНВО ім. Фрунзе.
1994-1996рр інженер з охорони праці та протипожежної безпеки на МП «Обрій», яке займалось встановленням пристроїв контролю за роботою устаткування на промислових об’єктах . м. Суми.
1996-1997рр начальник відомчої газотехнічної інспекції концерну «Газпром» з виробництва та встановлення газобалонного обладнання для автівок. м. Суми
1997-2012рр спеціаліст з охорони праці, згідно контракту, на заводі «INTEL» в Израїлі м.Кірьят Гат. Приймав участь спочатку в будівництві а потім в експлуатації підприємства.
2012-2014рр ведучий спеціаліст з охорони праці, екології та протипожежної безпеки ТОВ «ВО «ПОЛІСАН» з виробництва лакофарбових виробів в м.Суми. Крім усього контролював будівництво залізничної колії та об’єктів логістики на території підприємства.
2014-2018рр спеціаліст з охорони праці, згідно контракту, на заводі «HAM-LET» з виробництва запірної арматури в Израиїлі, м.Нацрат Еліт.
З 2018р по теперішній час, заступник директора з охорони праці,екології та протипожежної безпеки в «ТРІЗ» ЛТД ТОВ. Металообробка. м. Суми.

Народився 5 липня 1958 року в м.Боярка Київської обл. в сім’ї службовців.
В даний час живу в м. Суми, житлом забезпечений.
Жінка- Шептунова Лариса Ігорівна 1959 р.н.
Діти с сім’ями мешкають за кордоном.
Маю водійське посвідчення категорії «В,С».
Користувач ПК.
Володію мовами - українською, російською, івритом та англійскою – із словником.
Захоплююсь ландшафтним дизайном, , східною кухнею, класичним роком.
Маю величезний досвід з управління персоналом. Гарний адміністратор. Вважаю себе серйозним, дисциплінованим, відповідальним та високопрофесійним у своїй галузі робітником, шкідливих звичок не маю. За наявності вільного часу під час виконання своїх професійних обов’язків завжди приймаю участь в решенні необхідних виробничих завдань.
Комунікабельний, високо ціную та завжди підтримую дружню атмосферу у колективі.
Мій контактний номер телефону: [open contact info](look above in the "contact info" section).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: