• PRO

Елiна

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Employment type:
full-time
Age:
50 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Lviv, Odesa, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник проєкту з будівництва та запуску апарт-готелю

from 09.2024 to now (11 months)
Корпорация "КУБ", Дистанційно (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

•Формування та підготовка управління апарт-готелем на етапі будівництва, розробка концепції.
•Розробка маркетингової стратегії, бізнес-моделі, фінансове планування.
•Участь у проектуванні інфраструктури, формування кадрової структури.
•Розробка ціноутворення, стандартів сервісу та підготовка до запуску.
•Маркетингове просування апарт-готелю.

Менеджер ресторану

from 03.2024 to 08.2024 (5 months)
Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

•Організація роботи ресторану, контроль сервісу та обслуговування гостей.
•Впровадження стандартів HACCP, контроль якості страв та продуктів.
•Управління персоналом, навчання та оцінка ефективності роботи.
•Ведення фінансової звітності, контроль витрат, оптимізація бізнес-процесів.

Керівник ресторану

from 04.2023 to 12.2023 (8 months)
Артішок, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

•Відкриття ресторану з "0", розробка концепції, бізнес-плану.
•Формування меню, вибір постачальників та контроль якості продуктів.
•Організація рекламних кампаній, управління бюджетом та витратами.
•Оптимізація бізнес-процесів, впровадження стандартів обслуговування.

Менеджер готельно-ресторанного бiзнесу

from 02.2017 to 11.2022 (5 years 9 months)
Замiський комплекс "Боковенька", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

•Забезпечення безперебійної роботи ресторану та готелю, оновлення меню, управління персоналом.
•Контроль food cost, інвентаризації, аналіз фінансових звітів.
•Впровадження стандартів обслуговування та санітарних норм у ресторанній та готельній сферах.
•Організація корпоративів, вечірок, конференцій та інших заходів для гостей.
•Керівництво процесами забезпечення комфорту та якості обслуговування у готелі.
•Розробка та впровадження маркетингових стратегій для залучення гостей до готельно-ресторанного комплексу.

Education

Днiпропетровська металургiйна академiя

Електро-механiчнi системи АСУТП, Кривий Ріг
Higher, from 1994 to 1998 (4 years)

Knowledge and skills

  • Poster
  • MS Excel
  • MS Word
  • R-Keeper

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

- Досвід відкриття та управління рестораном «з нуля».
- Управління апарт-готелем та нерухомістю.
- Оцінка вартості об'єктів нерухомості, складання договорів, робота з власниками.
- Ведення договірної та фінансової документації згідно зі стандартами.
- Контроль роботи керуючих компаній, підрядників та обслуговуючого персоналу.
- Навички антикризового управління та оптимізації витрат.
- Вміння швидко приймати рішення в стресових ситуаціях.
- Досвід у підборі, навчанні та мотивації персоналу.
- Знання стандартів НАССР, санітарних та касових норм.
- Високий рівень комунікабельності, клієнтоорієнтованість.
- Навички ведення переговорів, роботи з рекламаціями гостей.
- Досвід у складанні та веденні фінансової звітності, бюджетуванні.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: