Елiна
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 49 years
- City of residence:
- Odesa
- Ready to work:
- Lviv, Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9400828
Work experience
Керуючий рестораном
from 04.2023 to 12.2023
(8 months)
Артішок, Будва, Чорногрія (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з "0".
Підбір локації ;
Визначення концепції ;
Розробка бізнес-плану;
Участь у сборі дозвільних документів;
Плануванная та аналіз місцевого ринку.
Розробка меню згідно місцевого ринку та підбір постачальників.
Забезпечення прибутковості ресторану;
Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС;
Управління та підбір персоналу.
Контроль витратної частини ресторану.
Створення бюджетів доходів та видатків , формування звітів;
Підтримка сервісу та якості страв, що видаються в зал;
Розробка та контроль стандартів обслуговування;
Розробка та контроль рекламноі компаніі
Організація та налаштування взаємодії зі службами доставки.
Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану;
Організація бізнес-процесів у ресторані відповідно до вимог місцевого ринку.
Формування бюджету ресторану, контроль його виконання;
Контроль за дотриманням касової дисципліни.
Здійснення оперативного керівництва: виробництвом та обслуговуванням;
Складання звітів.
Менеджер готельно-ресторанного бiзнесу
from 02.2017 to 11.2022
(5 years 9 months)
Замiський комплекс "Боковенька", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення безперебійної роботи ресторану;
Забезпечення прибутковості ресторану;
Оновлення меню, (створення ТК, ціноутворення);
Контроль foodcoast;
Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС;
Управління персоналом ресторану (проведення зборів, тренінгів, створення та контроль ведення чек листів, КЛН, атестація знань персоналу);
Управління асортиментом бару та кухні оновлення меню, (створення ТК, ціноутворення);
Контроль витратної частини ресторану, проведення та аналіз інвентаризацій;
Створення бюджетів доходів та видатків , формування звітів;
Підтримка сервісу та якості страв, що видаються в зал;
Впровадження стандартів НАССР;
Спілкування з гостями:
Вивчення смаків відвідувачів та їх побажання;
Контролює відповідність страв кухні та бару стандартам (зовнішній вигляд, час приготування);
Контроль за дотриманням стандартів;
Організація корпоративних заходів (прийом замовлень, їх супровід); Робота над усуненням факторів, що викликали рекламацію гостей. Проведення внутрішніх вимірів дотримання стандартів (КЛН); Інформування персоналу про акції та механіку їх проведення;
Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану;
Супровід вечірок згідно з сценарним планом та концепцією заходу; Організація бізнес-процесів у ресторані відповідно до стандартів роботи та фінансового плану;
Формування бюджету ресторану, контроль його виконання;
Виявлення та розслідування зловживань персоналу. Контроль за дотриманням касової дисципліни. Виконання плану витрат та їх оптимізація. Забезпечення госп.діяльності;
Здійснення оперативного керівництва: виробництвом та обслуговуванням;
Технічне обслуговування санітарним станом та безпекою;
Складання звітів:
Якісне ведення ділового документообігу, листування.
Адміністратор ресторанно-гостинного комплексу
from 03.2012 to 06.2017
(5 years 3 months)
Околиця, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з гостями ресторану, запобігання і вирішення конфліктних ситуацій;
Робота з касою, складання внутрішньої звітності, розрахунок гостей закладу; Матеріальна відповідальність;
Складання графіків персоналу, набір та стажування персоналу залу (офіціанти, бармени, тех. персонал, хостес), ведення табеляції;
Контроль пакування страв "на виніс" та процесу доставки;
Ведення обліку та замовлення господарчих товарів та іншої продукції для забезпечення життєдіяльності та безперебійної роботи ресторану;
Контроль взаимодії процесів зал-кухня-бар;
Контроль за підтриманням чистоти та порядку ресторану протягом робочого дня.
Education
Днiпропетровська металургiйна академiя
Електро-механiчнi системи АСУТП, Кривий Ріг
Higher, from 1994 to 1998 (4 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — average
Additional information
Знання бізнес-процесів ресторану;
Досвід фінансового управління, бізнес-планування;
Досвід управління персоналом, мотивація персоналу та формування команди, вміння надихати команду;
Similar candidates
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Lviv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Администратор гостинично-ресторанного комплекса, ресторана, гостиницы
Odesa
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 UAH, Lviv, Vinnytsia
,
more 2 cities
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 UAH, Lviv, Vinnytsia
,
more 4 cities
Менеджер СПиР отеля, управляющая гостиницы, переводчик английского
Odesa, Remote