Resume from June 23, 2023

Максим

Таргетолог

Age:
26 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Таргетолог

from 11.2022 to now (1 year 7 months)
Фрілансер, Інші країни (Маркетинг, реклама, PR)

Я спеціалізуюся в налаштуванні таргетованної реклами в соціальних мережах Instagram/Facebook. В мої обов'язки входить створення та реалізація стратегії просування через таргетовану рекламу, створення рекламних оголошень ( креативи, тексти, офери), тестування рекламних компаній, виявлення робочих з'язок, та їх оптимізація із подальшим мастштабуванням. Щотижнева, щомісячна звітність. За 4 місяці роботи в таргеті працював із психологом та виробництвом неонових вивісок. Мій підхід полягає у тому, що я не просто технічно налаштовую таргетовану рекламу, а підходжу до цього процесу з маркетинговим підходом. Це створення воронки продажу, прописання декомпозиції, розробк продуктової лінійки, упакування посадкової сторінки, зручний і зрозумілий формат звітності, який дозволяє постійно бачити результативність рекламних компаній.

Education

Харківський національний унівеситет Повітряних Сил імені І.Кожедуба

ППО СВ, Харків
Unfinished higher, from 2018 to 2021 (3 years)

Навчався на офіцера ЗСУ, з відмінними показниками у навчанні і можливістю закрити його на червоний диплом. Але змінив свої пріорітети і відмовився від подальшого проходження служби на посадах офіцерського складу. Але саме цей етап мого життя сформував у мене дисципліну ча чітке виконання поставлених завдань, що значно допомагає робити кращі результати своїм клієнтам.

Knowledge and skills

MS Excel Canva Figma Відеомонтаж Кайдзен планування

Language proficiencies

  • German — beginner
  • Ukrainian — advanced
  • Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: