Resume from March 1, 2023 File

Олег

Лікар загальної практики

City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Речкін Олег Вікторович
Номер телефону: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 1974 рік, м. Могилів-Подільський, Вінницької області
Закінчив школу з золотою медаллю у 1990 р., в тому ж році поступив у Вінницький державний медичний університет. Успішно закінчив у 1996 р. за фахом терапія. 30 червня 1998 отримав сертифікат лікаря-спеціаліста за фахом терапія. З 1997 по 2017 р. працював у центральній районній лікарні м. Могилева-Подільського на посадах лікаря приймального відділення, сімейного лікаря (після річних курсів 26 грудня 2001 отримав сертифікат за спеціальністю «загальна практика – сімейна медицина). Після курсів підвищення кваліфікації отримав вищу категорію з сімейної медицини з 2014 р. Неодноразово її захищав. Потім за сімейними обставинами переїхав жити та працювати в м. Одесу. У 2017 році працював в приватній клініці Медея м. Одеса. Потім з 2017 працював в МЦ Медикап (Інтосана) на посаді лікаря невідкладних станів. (отримав сертифікат лікаря невідкладних станів 3 травня 2018 року).
Стаж роботи лікарем: 26 років
Загальний стаж: 32 роки
Відзначений грамотами та подяками органом Міністерства охорони здоров'я, співпрацював з кафедрою терапії №2 Вінницького державного медичного університету, науковий керівник – Денисюк Віталій Іванович. Виконана наукова праця “Йонні канали кадіоміоцитів в нормі та патології”. Є посвідчення водія, базовий рівень володіння англійською мовою, володіння комп'ютером на рівні користувача комунікативний, відповідальний, готовий до навчання.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: