Resume from May 15, 2024 PRO

Валерій

Інженер комп'ютерних систем, керівник проєктів, консультант з продажу IT-рішень

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Консультант з продажу IT рішень вiддiлу продажiв (B2B, B2G)

from 02.2005 to 03.2023 (18 years 1 month)
ULYS SYSTEMS (UA) LIMITED/ DELL Enterprise Solutions · Full-time (36, Verkhovnoi Rady Blvd., 02660), Київ (IT)

§ Управління відносинами з існуючими клієнтами, пошук і встановлення контактів з новими. Ведення ділових переговорів, реклама та продаж продукції та послуг Dell Technologies Inc. Робота з документацією (звіти, рахунки, підготовка комерційних пропозицій, гарантії та ін.). Взаємодія з внутрішніми підрозділами компанії з питань відвантаження, взаєморозрахунків з постачальниками та клієнтами, коригування при необхідності, допомога у вирішенні поточних питань, щодо оплати послуг та належного виконання підписаних контрактів. Управління державними закупівлями: моніторинг спеціалізованих періодичних видань з питань державних закупівель, розробка документів для участі в тендері, супровід тендерних процедур від початку до отримання акцепту та завершення. Забезпечення виконання умов договорів з державними замовниками, вирішення проблемних питань, взаємодія з представниками державних органів. Взаємодія з іншими комерційними клієнтами компанії, партнерами та постачальниками, забезпечення належної комунікації. Переговори, ціноутворення, а також уточнення запитів клієнтів, оцінка запитів з точки зору комерційної привабливості, визначення оптимальних рішень. Зв'язок з виробниками, дистриб'юторами та їх представниками з питань замовлення, наявності товару на складі та його відвантаження. Управління ризиками: своєчасне виявлення та управління ризиками, мінімізація ризиків, що виникають під час виконання проектів/договорів. Моніторинг та звітність про виконання керівництву компанії. Участь у конференціях, виставках тощо.

Керівник проекту відділу корпоративних проектів

from 06.2004 to 01.2005 (7 months)
Bancomzvjazok JSC (04080, вул. Фрунзе (Кирилівська) 69 В), Київ (Телекомунікації, зв'язок)

§ Планування, управління та контроль проекту: управління від початку до кінця, формування схеми реалізації (ліцензії, учасники, робочі та сервісні етапи, обладнання та інфраструктура), забезпечення виконання відповідно до графіка, бюджету та якості. Координація робіт з пілотування, впровадження, запуску та розвитку комплексу систем IBM Content Manager.

Інженер з комп'ютерних систем відділу інформаційних технологій

from 04.2002 to 11.2003 (1 year 7 months)
JSC "Uzhteploenergomontazh" (trademark "UTEM -group") · Full-time (вул. Пушкінська, 27), Київ (Енергетика)

§ Інсталяція обладнання та встановлення/налаштування комп'ютерів; Технічна підтримка користувачів Компанії; Cупроводження операційної діяльності ІТ департамента; Забезпечення безперервної роботи ІТ інфраструктури підприємства; Налаштування мережевого обладнання; Проведення ІТ інвентаризації.

Education

National Technical University of Ukraine 'Kyiv Polytechnic Institute'​

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту (IEE), Кафедра електромеханічного обладнання енергоємних виробництв, Київ
Higher, from 1996 to 2001 (5 years)

Additional education and certificates

М2152 -Implementing Microsoft Windows 2000 Professional and Server

2003

M2126 -Managing a Microsoft Windows 2000 Network Environment

2003

M2151-Microsoft Windows 2000 Networking and Operating Systems Essentials

2003

M2153 - Supporting Microsoft Windows 2000 Network Infrastructure

2003

Knowledge and skills

Продажи Управлінські навички Управління проєктами Системне адміністрування Користувач ОС Linux Адміністрування ОС Windows Адміністрування ОС Linux Налаштування ПЗ Налаштування ОС

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — advanced
  • Russian — fluent
  • French — beginner

Additional information

Досвід спілкування з інтеграторами/дистриб’юторами/вендорами в якості менеджера проекту, інженера підтримки продажів, фахівця по роботі з клієнтами. Досвід роботи з державними закупівлями. Знання стандартного ІТ-обладнання корпоративного рівня та його виробників. Досвід підготовки комерційних пропозицій, договорів, тендерної документації. Рівень технічної англійської мови, достатній для читання технічної документації, листування з англомовними клієнтами та партнерами.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: