• File

Вікторія

Рерайтер

Age:
15 years
City:
Blahovishchenske

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Вікторія
Хмельницька Вікторія Михайлівна
вул. Квіткова, буд. 84
Благовіщенське, Кіровоградська обл, 26400
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
telegram^ igclown
instagram^ tos.cx
ДОСВІД РОБОТИ
Гадаю всім компаніям потрібні свіжі люди, молоді студенти які “шарять” та знають чого від них хочуть роботодавці. Чи не так?

Трошки розкажу про себе я дівчина ентузіастка яка ще з ранніх літ поставила собі ціль рости, розвиватися та працювати. Чого і стараюсь досягти всебічно розвиваюсь. Вмію працювати з програмами від Microsoft та Google. Пробувала себе в рерайтингу та копірайтенгу, вмію працювати з телеграм-каналами та іншими соціальними додатками. Робота з текстами одна з моїх найулюбленіших робіт.
ОСВІТА
Середня освіта - Благовіщенський академічний ліцей “Лідер”
(Продовжую навчання)
Я навчаюсь отже хотіла б щоб мій графік роботи розпочинався о 15:00. Була б дуже вдячна роботодавцям які б змогли трохи підлаштуватися під мене. Все ж якщо ви згодні на такі умови то Welcome=).
УМІННЯ
Активно вивчаю англійську мову. Наразі мій рівень англійської мови B1(Intermediate). Розумію польську та добре володію українською та російською мовами. Вмію писати вірші, пісні та статті, розповіді та перекази(переписи). Добра комунікабельність та порозуміння з людьми. Якщо ви думаєте що я в такому юному віці буду занадто не сконцентрована на завданнях чи роботі, то ви сильно помиляєтесь. Я буду виконувати всю дистанційну роботу в срок.

More resumes of this candidate


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: