Resume from April 22, 2024 File

Ігор

Директор, керівник відділу, спеціаліст з дистанційного навчання

Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Умрихін Ігор Миколайович

Вік: 33 р.
Адреса: м. Київ, Святошинський район.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Сімейний стан: не одружений, дітей немає
Вища освіта: Миколаївський національний університет В.О. Сухомлинського, 2008-2013 рр.
Спеціальність: теоретична та прикладна механіка
Кваліфікація: інженер-механік (магістр)
Досвід роботи:
З 01.08.2020 року до 21.03.2024 обіймав посаду директора компанії ТОВ «Академія Акліма».
Основні обов’язки на посаді:
• Створення та впровадження, на підприємство системи дистанційного навчання (СДН) Moodle.
• Створення нових продуктів та послуг, а також забезпечення функціонування цих процесів.
• Керування та організація усіма процесами життєдіяльності компанії (відділ маркетингу, відділ продажів, викладацький склад, бухгалтерія, знімальна відео група, інший персонал).
• За рахунок нових технологій та ефективного керування компанією з не прибуткового бізнесу, вдалося вивести компанію на новий рівень і збільшити прибуток.
• Постійне оновлення й вдосконалення продукту який продає компанія.
• Переговори та зустрічі з представниками інших компаній з України та іноземних держав.
• Вивів компанію на нові ринки збуту як на території України, так і інших держав. Маємо клієнтів більше ніж з 10 закордонних держав.
• Збільшення продажів обладнання ОВіК для «компаній партнерів».

Листопад 2017 р. – вересень 2019 обіймав посаду керівника відділу центру тестування (E-Learning), у Миколаївському національному університеті В.О. Сухомлинського.
Листопад 2014 р. – жовтень 2017 р. Працював у аспірантурі Інституту механіки ім. С.П. Тимошенка Національної академії наук України у м. Києві. Займався напрямком спеціальності механіки деформівного твердого тіла. На сьогоднішній час маю здобутки у наукових закордонних публікаціях Scopus та українських виданнях, де виступаю співавтором.
Лютий 2013 р. – жовтень 2014 р. Обіймав посаду науково-технічного співробітника. Проводив розрахунки за допомогою експериментальних методів дефектоскопії. Працював у програмі інженерного аналізу Femap. Займався становленням молодих інженерів та підвищенням їх кваліфікації.
Також працював над науковою роботою державного замовлення з теми «Вплив температури дисипативного розігріву на динамічні характеристики вимушених резонансних коливань тривимірних тіл з непружних п’єзоелектричних матеріалів», яка була впроваджена у ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ДП «Миколаївський бронетанковий завод» (05.02.18р.), ТОВ «Агро-комплект», ТОВ «Агро-Юг-Сервіс» (29.01.18р.)
Додаткова інформація: досвідчений користувач CourseLab, Adobe Photoshop, Zoom, TeamViewer, Femap, ANSYS, пакету Microsoft Office, 1-С, Movavi Video Converter, ISpring, Movavi Video Editor Plus, Worksection та інші., володію англійською мовою на іntermediate (B1) рівні. Відповідальна, врівноважена та цілеспрямована людина, завжди прагну до саморозвитку, швидко розбираюсь і вивчаю нові технології, стресостійкий. Маю три власних сервери по СДН (E-Learning) Moodle, Web Tutor. Професійно організовую та виконую різні види навчальних курсів (відео, інтерактивний, діалоговий тренажер, гейміфікація та багато іншого). Маю відзнаки у праці на попередніх роботах. Знаю з власного досвіду як потрібно впроваджувати нові технології у компанію. Здобув дуже багато корисного досвіду в керуванні компанією та налагодження ефективної взаємодії персоналу. Маю досвід у різних напрямках роботи у сфері ОВіК. Співпрацював з державними органами з приводу ліцензійних дозволів, досвід з продажу ОВіК обладнання.
Інформація для роботодавця: готовий обійняти посаду директора; керівника відділу; керівника відділу з продажів; керівника по роботі з дистанційною системою навчання персоналу на базі Moodle, Web Tutor, Collaborator, Moco, або схожих систем; керівника по впровадженню сучасних технологій у підприємство. Бажаний рівень заробітної плати від 25000 грн.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: