Resume from May 4, 2024

Лана

Директор, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Irpin

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Останне місце роботи Фінансист

from 01.2018 to now (6 years 4 months)
Фінансова гарантія, Ірпінь (Фінанси, банки, страхування)

На даний час працюю в НОВУС завскладом. Останнє місце роботи під час війни в пункті обміну валют. (14 видів валюти) Три освіти. Торговельна, Економічна, Фінанси . Керівний стаж роботи більше 15 років в різних сферах. Торгівля, послуги, фінансова сфера, комерційна та інші.Народилася в м. Запоріжжі,мешкаю в м. Ірпінь Київської обл. В останне працювала в ТОВ «ФІНАНСОВОЇ ГАРАНТІЇ» 02.07.1970 р. н. Освіта вища. Закінчила на відмінно Київський Інститут Бізнесу та Технологій за спеціальністю ФІНАНСИСТ. Також маю два дипломи з кваліфікації: Торговий працівник та Економіст підприємства. Маю водійські права категорії В.
Працювала в різних сферах: ТОРГІВЛЯ прод. та пром. товари, ПОСЛУГИ, БЮДЖЕТНА І КОМЕРЦІЙНА, а також ФІНАНСОВА сфери.
Є досвід роботи з підбору кадрів , навчання, розроблення інструкцій,ін.
Працювала в магазинах пром. та прод. товарів. СУПЕР МАРКЕТАХ як Завідувач відділу; Керівник магазину; Директор маг в мережі КОСМО та інших магазинах, офіційно та не офіційно. Так само Директором департаменту продажів ТОВ ФАВОРИТ-ІНВЕСТ та Директором ВП ТОВ ПАРІ-МАТЧ Розрахункова каса №1 та в інших сферах як Керівник за Трудовим договором та за контрактом. Була помічником депутата, обрана ( засідателем суду по кримінальним справам) Створила Ресурсний центр по підтримки ОСМД та ін..
Ключові навички та досягнення : Відкриття маг. та офісів з нуля.
* Організаторські здібності, великий досвід роботи в галузі торгівлі та послуг, комерційної, бюджетної та фінансової сфери діяльності;*Знання Законодавства України у різних сферах та досвід на практиці.
Мої особисті досягнення: добрі результати проф. діяльності та матеріальні заохочення співробітників; різнобічні інтереси, бажання пізнавати нове і освоювати теоретично і практично сучасні підходи, методи управління та організацію робочого циклу, внутрішні структури , як і дипломатичне ведення переговорів. *Постійно підвищую рівень кваліфікації. Здобула великий досвід у різних галузях.
Бажання ПРАЦЮВАТИ , бути корисною, розвиватись, бути мотивованою .

Education

Київський інститут бізнесу та технологій

Фінанси, Київ
Higher, from 2007 to 2008 (1 year)

Similar candidates

All similar candidates