Resume from March 16, 2023 File

Елена

Юрист

Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

The file contains 1 more page.

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Тацишина Олена Петрівна
Дата народження: 14 грудня 1993 року (29 р.)
Сімейний стан: незаміжня
Місце проживання: м. Київ
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Еmail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Facebook [open contact info](look above in the "contact info" section)
TL: Ta_Olenka

Освіта

2000- 2011 - Долинненська ЗОШ I-III ступенів Бахчисарайського району, АР Крим. Закінчила школу із золотою медаллю.
2011 –2015 - Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Юридичний факультет, денне відділення, бюджет.
Диплом ОКР «Бакалавр» Київського національний університет імені Тараса Шевченка, Спеціалізація «Господарське право», середній бал - 92.3.
2015 – 2017 - Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Юридичний факультет, денне відділення, бюджет. Диплом ОКР «Магістр», Спеціалізація «Комерційне право».
Є академічно успішною.
Для отримання більш детальної інформації про ВНЗ, будь ласка, відвідайте наступний веб-сайт: http://www.univ.kiev.ua

Досвід роботи
Офіційний досвід роботи згідно КЗПП (офіційний трудовий стаж).
Вересень 2017 – Жовтень 2019 – головний спеціаліст Юридичного відділу Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
Жовтень 2019 – станом на день надсилання цього резюме – начальник Юридичного відділу Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (юрисдикція 5 областей України та м. Київ), категорія державної служби «Б».
Посадові обов’язки:
- забезпечення представлення інтересів органу на підставі самопредставництва у судах, правоохоронних та інших державних органах (претензійно-позовна робота, адвокатування);
- взаємодія з державними органами, органами місцевого самоврядування, органами адміністративно-господарського управління та контролю, а також суб’єктами господарювання приватного права;
- організація роботи юридичного відділу (12 підлеглих посад, у т.ч. заступник);
- забезпечення здійснення структурними підрозділами завдань та функцій, покладених на установу;
- засвідчення та візування на відповідність законодавству проектів, наказів, розпоряджень тощо державної установи;
- забезпечення кадрової роботи всього органу (92 особи штату);
- організаційно-господарське забезпечення (складання та заключення договорів, організація заходів, круглих столів, семінарів та виконання доручень керівника).
- підготовка проектів відповідей і роз'яснень на депутатські запити та звернення, звернення громадян, державних установ, підприємств та організацій з питань;
- систематизація обліку й збереження діючих законодавчих та інших нормативних актів, робить оцінки щодо їхнього скасування, зміни й доповнення з використанням сучасних технічних засобів, здійснює їх кодифікацію і систематизацію;
- узагальнення практику застосування законодавства про захист економічної конкуренції, готує пропозиції щодо його вдосконалення, подає їх на розгляд голові Відділення для вирішення питання, стосовно необхідності підготовки проектів, актів законодавства та внесення їх в установленому порядку.

Січень 2020 – станом на день надсилання цього резюме – уповноважена особа з питань запобігання корупції в Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (виконуюча обов’язки).
Уповноважена особа з питань доступу до публічної інформації Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (за суміщенням посад).
Для отримання більш детальної інформації про місце роботи, будь ласка, відвідайте наступний веб-сайт:
http://www.amc.gov.ua/amku/control/kyivr/uk/index

Липень 2016 – Жовтень 2016 - помічник юриста в благодійному фонді.

Квітень 2014 - Вересень 2014 – робота в США за контрактом за освітньо програмою.

Наявний неофіційний досвід роботи секретаря судового засідання та помічника судді суду загальної юрисдикції (цивільні та адміністративні справи).
Копірайтингу та забезпечення діяльності благодійного фонду.
Наразі в процесі викладацької діяльності в КНУ імені Шевченка в якості лектора для 3 та 5 курсу університету на кафедрі «Господарського права».
Також приймаю участь та проходжу підвищення кваліфікації за сертифікатними освітніми міжнародними програмами за підтримки Європейського Союзу на Natolin4capacity building e-learning platform, Capacity Building For Integration And Reform —Enhancing The Administrative Capacity Of Ukrainian Civil Service For European Integration Through A Comprehensive Educational Programme
Для отримання більш детальної інформації про місце роботи, будь ласка, відвідайте наступний веб-сайт: natolin4cb.eu

Знання мов

- English Language / Англійська мова
(Upper Intermediate) / Вище середнього рівень - професійна
- Ukrainian Language / Українська мова
(Fluent) / Вільно
- Russian Language / Російська мова
(Fluent) / Вільно
Знання комп’ютера

Впевнений користувач. Досконало володію MS Windows, основними складовими пакету MS Office, пакету послуг та ресурсів Microsoft 365, пошуковими та іншими web-ресурсами.

Наукова діяльність
Була членом наукового гуртка кафедри господарського права, Київського національний університет імені Тараса Шевченка та є дійсним членом Академії наук України.
Приймаю активну участь у науково-практичних конференціях вищих навчальних закладів:
“Принцип “стримувань і противаг” на шляху побудови правової держави” (стаття опублікована в електронному науково-практичному виданні «Журнал східноєвропейського права»);
“Заочное судопроизводство в уголовном процессе”
(материалы научной конференции профессорско-преподавательского состава, аспирантов и студентов «Дни науки в Таврическом национальном университете»);
“Проблеми правового регулювання створення та розроблення лікарських засобів з позиції видів фармацевтичної діяльності як виду господарської діяльності” (матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Сучасний вимір держави та права”);
“Актуальні проблеми організації та здійснення фармацевтичної діяльності як виду господарської діяльності в Україні” (міжнародний науково-практичний правовий журнал “Legea si Viata”);
“Проблеми законодавчого врегулювання інвестування”
(матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Актуальні питання державотворення в Україні” 2016 рік);
“Проблеми правового регулювання організації та здійснення фармацевтичної діяльності в Україні” (матеріали міжнародної науково-практичної конференції студентів, Аспірантів та молодих вчених “Актуальні питання державотворення в Україні” 2017 рік);
24.03.2016 – приймала участь у Круглому столі Вищого господарському суді України «Проблеми і перспективи модернізації господарського законодавства України», з науковою доповіддю на тему: «Проблеми та шляхи реформування законодавства в сфері здійснення інвестиційної діяльності», яка була опублікована у Віснику Вищого господарського суду України.
Наразі у процесі отримання свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Стажування/практика
Практика:
1. Асоціація органів місцевого самоврядування України у АР Крим (2011/2012 р.)
2. Рада міністрів АР Крим (2013 р.)
3. Апеляційний суд Київської області (2014/2015 рр.)
4. Господарський суд м. Києва (2017 р.)
5. Помічник адвоката.
Стажування:
1. Оболонський районний суд м. Києва (протягом 6 місяців виконувала обов’язки помічника судді та частково секретаря судового засідання).
2. Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин в рамках програмами ГО «Ліга інтернів» в період 2015-2016 року (9 місяців) на посаді Головного консультанта секретаріату Комітету та помічника народного депутата України.
Особисті якості

Ініціативність, постійний саморозвиток, навички комунікації, самостійність виконання покладених завдань, працьовитість, відповідальність, навички організації великої кількості співробітників, наполегливість, творчість, впевненість, схиленість до вибору інноваційних методів та шляхів реалізації поставлених завдань, вибір нестандартних шляхів вирішення кризових ситуацій, цілеспрямованість, здатність до швидкого навчання, аналітичний склад мислення, вміння працювати на результат, поставлена вимова, креативність, аналіз та превенція ризиків, вміння тримати аудиторію в увазі довгий час, ораторські навички, різносторонність, широкий кругозір.
Хоббі
Спортивна активність, мистецтво живопису та музики, закінчила музичну школу (клас «Фортепіано»), читання, письмо.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: