Resume from April 4, 2023 PRO

Олена

Вчитель-логопед

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Асистент вчителя в інклюзивному класі

from 09.2021 to now (2 years 9 months)
Ліцей (Освіта, наука)

Вихователь

from 08.2019 to 08.2021 (2 years)
ДНЗ, Житомир (Освіта, наука)

Education

НПУ імені Михайла Драгоманова

Факультет спеціальної та інклюзивної освіти, спеціальність "Логопедія", Київ
Higher, from 2020 to 2022 (2 years)

Житомирський державний університет імені Івана Франка

Філологічний факультет, спеціальність "Українська мова і література та соціальна педагогіка", Житомир
Higher, from 2002 to 2007 (5 years)

Additional information

З дитинства мріяла стати вчителем, але в педагогіку прийшла через 12 років після закінчення університету імені Івана Франка в місті Житомир. Вихователь - це мій перший досвід на педагогічній ниві і це початок мого професійного росту. Садочок мене надихав, я хотіла йти на роботу і поверталася з гарним настроєм додому. Шалений потік та переплітання енергій з маленькими вихованцями та батьками постійно тримали мене у піднесеному настрої, а успіхи діток ростили мені крила за спиною. За короткий дворічний досвід роботи в дитячому садочку мені на п'яти почала наступати думка, що мало знань, це і потягло за собою вступ до Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Наразі працюю в школі з дітками з особливими потребами. Моє хобі це- логопедія. Я продовжую вивчати, занурюватися та надихатися логопедією, шукаю та пробую себе в різних напрямках корекційної логопедичної роботи. Володію методиками корекційного навчання для дітей з ООП, постановкою та автоматизацією звуків. розвитком зв'язного мовлення. Беру постійну участь в роботі шкільної команди психолого-педагогічного супроводу, займаюся розробкою та упорядкуванням індивідуальної програми розвитку та її реалізацією.
Я люблю діток, люблю спостерігати, як з учнів виростають творчі, великодушні люди, які мають всі передумови стати успішними. Тішуся з того, що в них вкладена частинка моєї праці та мого серця.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: