• File

Арсен

Головний механік

City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Головний механік

Ягнюк Арсен Васильович, вік 62 р. м.Тернопіль, ел.адреса [open contact info](look above in the "contact info" section) тел. [open contact info](look above in the "contact info" section) з/п 20 тис.грн.

Починав трудову діяльність з 1984р. в філії конструкторського бюро «Стріла» м. Тернопіль Воронезького КБ радіозв΄язку на посаді інженера конструктора. Супровід і виробництво на радіозаводі «Оріон». З 1989 р. по 1997р. працював директором приватного підприємства «Сфера» і «Екта.
З 14.03.2007р. по 12.05. 2020р. працював в ДП «Тернопільський облавтодор» починаючи з лаборанта далі інженера лабораторії з контролю якості виробництва . З 2010р. поєднував дві посади головного механіка та енергетика. (відповідальний за електрогосподарство підприємства, 5 група допуску). До моїх професійних обов΄язків входить як і технічна експлуатація машин і механізмів так і безпечна, ефективна експлуатація енергетичних систем та установок згідно ПБЕЕ(С) і ПТЕЕ(С), правил пожежної безпеки.
З 03.06.2020 р. по 31.08.2020р. працював в ТОВ «Спецавтоінвест» на посаді завідуючого виробництвом асфальтобетонного заводу.
З 06.05.2021 р. по 11.01.2023 р. працював провідним інженером лабораторії з контролю якості виробництва служби автомобільних доріг у Тернопільській області.
Освіта вища. Закінчив Тернопільський політехнічний інститут за спеціальністю інженер механік.
Захоплююсь альтернативною енергетикою, використовую в приватному будинку де проживаю сонячні панелі, вітрогенератор, альтернативне опалення. Володію українською, польською.
Без шкідливих звичок. Хочу працювати в дружньому колективі.

23.03.2023р. Арсен Ягнюк

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: