Resume from April 29, 2024 PRO

Лілія

Керуючий, менеджер з розвитку (HoReCa)

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City of residence:
Zhytomyr
Ready to work:
Kyiv, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий адміністратор

from 11.2022 to 08.2023 (9 months)
Osama street food, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний спектр керування локацією починаючи з організації роботи,пошуку та навчання персоналу, співпраця з постачальниками,фінансова звітність , контроль приготування страв,підтримка сервісу та обслуговування клієнтів згідно стандартів компанії,співпраця з відділом маркетингу .

Керуючий локацією

from 09.2021 to 03.2022 (6 months)
Смакі Макі, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий закритої кухні- доставка суші та піци.
Обов'язки повного спектру керуючого від підбору персоналу,контроль якості страв, проведення інвентаризацій,робота з відділом логістики, співпраця з call-центром компанії, співпраця з постачальниками,
співпраця з відділом маркетингу. Ведення повної фінансової звітності локації P&L ,первинна бухгалтерія.
Локація була закрита в зв'язку з початком бойових дій у лютому 2022 року.

Адміністратор кафе при АЗК

from 03.2017 to 06.2020 (3 years 3 months)
"Укрпалетсістем", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Адміністратор кафе ресторанного типу при АЗК UPG.
Обов'язки повного спектру керуючого .В обов'язки входило - навчання персоналу,контроль якості страв,співпраця з постачальниками,
контроль наявності дозвільної документації,співпраця з відділом бухгалтерії, виконання планових показників локації, ведення первинної бухгалтерії, проведення інвентаризацій з ревізійним відділом, дотримання стандартів HACCP, підтримка сервісу та стандартів компанії.

Керуючий адміністратор

from 08.2015 to 12.2016 (1 year 4 months)
"Куппер - Груп ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Таверна "Бульдог",вул Велика Васильківська 97.
Обов'язки керуючого - ведення звітності,співпраця з постачальниками,
підтримка сервісу та стандартів обслуговування, навчання персоналу , контроль видачі страв, проведення інвентаризацій,
проведення маркетингових програм, звітність перед власниками.
Паб був деякий час зачинено ,було зроблено ребрендінг. Оновлення меню та атмосферу яку змінили ,дали свій результат, заклад працює понині.

Заступник керуючого мережі

from 05.2013 to 08.2014 (1 year 3 months)
Бобо Бар, Київ (Роздрібна торгівля)

Мережа барів - магазинів по Україні. Бари налічували 9 локацій в таких містах як Київ,Одеса,Ялта,Львів, Харків.
Основним продуктом був напій Бабл Ті на основі чаю з додаванням капсульованого соку та шматочків кокосу з різноманітними смаками.
Відкриття барів,видалене керування точками, аналіз продажів,наймання персоналу ,продаж франшизи,співпраця з франчайзі .У серпні 2014 пішла у декрет.

Старший адміністратор

from 06.2010 to 12.2012 (2 years 6 months)
ТОВ "КофеХауз Україна", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мережа кав'ярень налічували 38 локацій.
Обов'язки - навчання персоналу згідно стандартів компанії,підтримка сервісу та корпоративних правил ,співпраця з постачальниками, інвентаризації,
касова дисципліна.

Директор комплексу

from 01.2007 to 05.2010 (3 years 4 months)
ТОВ "Светолюкс", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор розважального комплексу . Комплекс складався з клубу,ресторану,суші-бару, кальянного залу,спа-готелю на 25 номерів.
В обов'язки входило- навчання персоналу,розробка меню разом з шеф-кухарем,розробка маркетингових програм, організації свят,повна фінансова звітність.
У червні 2009 року було відкрито спа-готель .У підпорядкуванні було 100 співробітників.

Education

МУЛіП

Юридичний , Правознавець, Київ
Unfinished higher, from 1997 to 2001 (4 years)

Additional education and certificates

Житомирський Економіко-Правовий Коледж

2002, Зовнішньо економічна діяльність . Диплом молодшого спеціаліста

Курс Менеджер ресторану

2006 ,ТОВ "Росінтер Україна".Приймала участь у відкритті ресторану "IL Patio" у місті Дніпро (навчання офіціантів,барменів)

Курс старшого офіціанта ,5 розряд

2005,ТОВ "Росінтер Україна"

Additional information

Маю досвід Керуючого в сфері HORECA.
Володію навичками повного спектру відкриття локацій :
-розробка меню - працювала з італійською , японською,
українською кухнями;
- досвід введеня клубу,готелю
ресторану, кав'ярні, закритої кухні;
-пошук та навчання персоналу з залученням каналів пошуку, навчання сервісу ,продажів та обслуговуванню ;
-ведення фінансової звітності бюджету та P&l,ціноутворення,
бухгалтерський облік;
-розробка маркетингових програм та програм лояльності;
-пошук постачальників
-дозвільна документація
Володію лідерськими та організаційними якостями, люблю роботу з людьми. Вільно володію ПК та пакетом office,працювала з різними обліковими програмами та в 1-С 7,8 .
Готова поділитися своїми надбаннями керуючого .
Шукаю роботу в компанії однодумців які йдуть в перед за часом та розуміють потреби людей,аналізують ринок. Компанія яка хоче розвиватися та займати лідерські позиції у сфері HORECA.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: