Resume from May 22, 2023 File

Олеся

Ресерчер

Age:
33 years
City of residence:
Chervonohrad
Ready to work:
Chervonohrad, Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Бахмачук Олеся Олегівна
10.12.1990 р., 32 роки
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
м. Червоноград
одружена, 2 дітей
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Telegram: @Olesia_Bakhmachuk
ЦІЛЬ:
Вчитель англійської мови з більш як 12-річним стажем роботи, обізнана з різними методиками навчання дітей, проводжу індивідуальні приватні уроки. Бажаю змінити рід діяльності з викладацької на більш особистісно орієнтовану, розширити мої знання та навички, знайти практичне застосування знань англійської мови.
ДОСВІД РОБОТИ:

01.09.2011 – по сьогоднішній день – Гімназія №4, м. Червоноград, Львівська область
Посада: Вчитель англійської мови.
Обов’язки: викладання англійської мови для учнів молодшої, середньої та старшої шкіл, мотивація дітей до навчання за допомогою інтерактивних форм і методів навчання, групової та диференційної роботи, ігор, конкурсів, вікторин на уроці, яскравих наочних матеріалів, використання музичного супроводу тощо.
20.09.2010 – 31.05.2011 – Навчально-виховний комплекс № 12, м. Рівне, Рівненська область
Посада: Вчитель англійської мови.
Обов’язки: викладання англійської мови для учнів молодшої, середньої та старшої шкіл, мотивація дітей до навчання за допомогою інтерактивних форм і методів навчання, групової та диференційної роботи, ігор, конкурсів, вікторин на уроці, яскравих наочних матеріалів, використання музичного супроводу тощо.
РЕКОМЕНДОВАНІ ЛИСТИ:

За потреби можу надати.
ОСВІТА:

У 2012 році закінчила Рівненський державний гуманітарний університет, факультет іноземних мов і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Мова і література (англійська, німецька)» та здобула каліфікацію вчителя мови (англійська, німецька) і зарубіжної літератури, освітньо-кваліфікаційний рівень — спеціаліст.
У 2007 році закінчила Рівненське навчально-виховне об’єднання №12, Рівненської міської ради, здобувши повну загальну середню освіту.
ДОДАТКОВА ОСВІТА, КУРСИ ТА ТРЕНІНГИ:

Маю багато сертифікатів, що стосуються викладання англійської мови у школі.
Листопад 2012 р. – пройшла 44-годинний оновлений очний курс за програмою Intel «Навчання для майбутнього» національного проекту «Відкритий світ».
15.09.02 - 20.03.03 р. – курс підготовки користувачів персональних комп’ютерів ІВМ РС у ПП «Контур плюс».
ВМІННЯ І НАВИЧКИ:

Маю досвід роботи з дітьми. Досвідчений користувач MS Office ( Word, Excel, PowerPoint ). Навички роботи з Internet ( MS Explorer, Mozilla FireFox, Opera, Google Chrome, Google Sheets). Є домашній ПК та ноутбук з доступом до Internet.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Швидко навчаюсь, комунікабельна, цілеспрямована, організована, наполеглива в досягненні потрібних результатів, бажаю вдосконалюватись, не конфліктна, врівноважена, відповідальна та пунктуальна.

ЗНАННЯ МОВ:

1) Англійська – рівень вище середнього (Upper-Intermediate B2);
2) Українська – рідна.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates