Resume from April 17, 2023 File

Яна

Економіст, адміністратор

Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Милейко Яна Валеріївна


ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:

Дата народження: 16 травня 1989 року
Cімейний стан: одружена, маю доньку
Адреса: м. Київ, провулок Жуковського, буд № 15, кв. 47
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

ОСВІТА:

2014рік Київський Національний Торгівельно-Економічний Інститут
Заочна форма навчання
Факультет «Облік, аудит та економічна кібернетика»
Спеціальність Облік і аудит
Спеціалізація Облік і аудит у підприємництві
Отримала диплом - магістра

2011 рік Київський Національний Торгівельно-Економічний Інститут
Заочна форма навчання
Факультет «Обліко-економічній»
Спеціальність Облік і аудит
Спеціалізація Облік і аудит у підприємництві
Отримала диплом - бакалавра

2008 рік Технікум «Київський індустріальній коледж»
Денна форма навчання
Факультет – «Бухгалтерський облік»
Спеціальність – Бухгалтерський облік
Отримала диплом - молодшого спеціаліста

Професійні навички:

Досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами. Навички проведення аналізу фінансово-економічного стану підприємства та бюджетного планування. Підготовка договірних зобов'язань, розрахункова робота з договорами. Контроль фінансових потоків; аналіз фактичних витрат; Складання калькуляції, щомісячних фінансових звітів. Контроль за раціональним використанням коштів.

ДОСВІД РОБОТИ:

Жовтень 2017 – травень 2022 АТ «Чернігівгаз»
(посада – економіст другої категорії економічно фінансового відділу)

Виконувана робота: Контроль залишків на рахунках підприємства (синхронізація банківської виписки в системі клієнт-банк); Звіт «Платіжний план»; Оформлення платежів; Моніторинг проведення платежів; Робота з банками з підтримки кредитного портфеля; Робота з клієнт-банк; Підготовка та ведення бюджету; Аналіз виконання бюджетних показників;

Вересень 2016 – січень 2017 Йога-студія «Ганеш»
(посада – адміністратор студії)

Виконувана робота: Оформлення абонементів, робота з клієнтами, прийом вхідних дзвінків (запис клієнтів, надання консультацій), ведення каси студії, продажа товару з вітрини, виконання окремих службових доручення свого безпосереднього керівника, формування розкладу, ведення документації, приготування чаю/кави клієнтам, слідкувати за чистотою студії.

Квітень 2014 – травень 2015 ПАТ «КИЇВГАЗ»
(посада – провідний економіст фінансового департаменту за сумісництвом голова профспілкової організації )

Виконувана робота: Підготовка та ведення бюджету; Аналіз виконання бюджетних показників; Оцінка ефективності діяльності підрозділів компанії; Оцінка ефективності проектів; Аналіз і контроль дебіторської заборгованості; Автоматизація звітів, необхідних для регулярного аналізу; Прогноз показників діяльності організації. Виконання окремих службових доручення свого безпосереднього керівника., здійснювати контроль. Складання калькуляцій. Підготовка договорів на надання послуг і дод. угод до них; актів виконаних робіт. Проведення інвентаризації. Контроль залишків на рахунках підприємства (синхронізація банківської виписки в системі клієнт-банк), Оформлення платежів; Моніторинг проведення платежів; Робота з клієнт-банками.

Травень 2012 – березень 2014
(посада – економіст фінансового департаменту)

Виконувана робота: Контроль залишків на рахунках підприємства (синхронізація банківської виписки в системі клієнт-банк); Звіт «Платіжний план»; Оформлення платежів; Моніторинг проведення платежів; Робота з банками з підтримки кредитного портфеля; Робота з клієнт-банк; Підготовка та ведення бюджету; Аналіз виконання бюджетних показників;

Листопад 2011 - Квітень 2012
(посада – помічник економіст фінансового департаменту)

Виконувана робота: Збір і введення інформації в базу даних; Аналіз план / факт; Підготовка договорів на надання послуг і дод. угод до них; Підготовка звітів керівництву. Оформлення платежів.

Травень 2011 – серпень 2011 АТ «Платинум Банк»
(посада – молодший економіст сектору андерайтингу грошових кредитів)

Виконувана робота: Розгляд заявок на надання кредитів за діючими продуктами; прийняття рішень про можливість кредитування клієнтів в рамках узгоджених повноважень; перевірка наданих документів на відповідність внутрішнім вимогам; формування та надання передбаченої звітності в установленому порядку.

Вересень 2010 – лютий 2011 АТ «Ренесанс Кредит»
(посада – фахівець управління по роботі з проблемною заборгованістю)

Виконувана робота: проведення з боржником телефонних розмов щодо погашення заборгованості, яка не перевищувала 120 днів; пошук інформації про боржника та його власності за допомогою доступних інформаційних ресурсів; контроль за дотриманням боржником умов погашення заборгованості; вирішення організаційних питань.

Грудень 2008 - серпень 2010
(посада – фахівець управління по роботі з ранньою заборгованістю )

Виконувана робота: проведення з боржником телефонних розмов щодо погашення заборгованості, яка не перевищувала 30 днів; пошук інформації про боржника та його власності за допомогою доступних інформаційних ресурсів; контроль за дотриманням боржником умов погашення заборгованості; вирішення організаційних питань.

Вересень 2008 – листопад 2008
(посада – спеціаліст з продажу банківських продуктів (Telemarketing),

Виконувана робота: здійснення вихідних та прийом вхідних дзвінків з метою продажу кредитних продуктів банку; проведення презентацій для потенційних клієнтів банку з метою продажу банківських кредитних продуктів; інформування клієнтів щодо обрання необхідного пакету документів для оформлення кредиту; призначення зустрічей з клієнтами; робота з існуючою базою клієнтів.

Володіння мовами.

Українська – вільно, англійська зі словником.

Курси / тренінги:

Жовтень 2008 – тренінг «Телефоні переговори»

Володіння комп’ютером:

Впевнений користувач : Windows XP, MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), навички роботи з Інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Goolge Chrome) та електронною поштою (Outlook Express, IBM Lotus Notes; Kerio connect client); 1С : Підприємство 8.2 (УВП - управління виробничим підприємством), 1С : Документооборот , 1С : Бюджет, Клієнт - Банк, ЛІГА : ЗАКОН,1С:"Підприємство7.7, володіння офісною технікою.

Ділові та особисті якості:

Аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватися в ситуації і самостійно приймати рішення, здатність швидко навчатися, відповідальність, цілеспрямованість, активність, пунктуальність, комунікабельність, наполегливість і прагнення до професійного зростання.

Інтереси та захоплення:

Захоплююся спортом, шкідливих звичок не маю.

Додаткові відомості:

Маю водійські права категорії «В» та закордонний паспорт.

.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: