Resume from April 10, 2024 PRO

Марина

Перекладач англійської, менеджер в інтернет-магазин

Employment:
Part-time.
Age:
20 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Репетитор англійської мови

from 02.2022 to now (2 years 3 months)
Школа SOVA English, Дистанційно (Освіта, наука)

Education

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Факультет іноземних мов, Івано-Франківськ
Higher, from 2021 to 2025 (4 years)

Knowledge and skills

Цілеспрямованість Комунікабельність Безконфліктність Користувач ПК Windows Email Google MS Office MS Excel MS PowerPoint Користувач Internet Adobe Adobe Photoshop Opera MS Word Сумлінність Пунктуальність Організованість

Language proficiencies

  • English — above average
  • German — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Latin — beginner

Additional information

Добросовісна та амбітна студентка Факультету іноземних мов. Вже протягом багатьох років вивчаю англійську та німецьку мови. Любов до вивчення мов властива мені ще з дитинства. Часто брала участь в олімпіадах.
Мені подобається отримувати нові знання; по-новому відкривати для себе звичні речі. По цій же причині, я легка в навчанні, швидко схоплюю інформацію і потім якісно реалізовую отримані знання в практиці.
Мені подобається вести фізично-активний спосіб життя. Я люблю спорт, і усе що з ним пов'язано. Колись брала участь у змаганнях з волейболу, де моя команда займала призові місця.
Особисті якості: відповідальність, наполегливість, уважність, акуратність, стресостійкість цілеспрямованість, завжди закінчую те, за що беруся, до роботи ставлюся з максимальною віддачею.
Надаю перевагу праці в дружньому колективі, де панує повага та де я зможу на всі 100% проявити свою майстерність в тій чи іншій справі

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: