Resume from April 17, 2024

Олександра

Менеджер ЗЕД, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бариста

from 04.2023 to 04.2024 (1 year)
Sweeter, Харків (Роздрібна торгівля)

Бариста в одній із кав'ярень франшизи. Було постійне навчання, підвищення кваліфікації. Навчилась варити найсмачнішу каву). Спілкування з гостями, обслуговування, приготування та подача напоїв та десертів, розрахунок гостей.

Бариста

from 05.2022 to 07.2022 (2 months)
Кофеїн, Глобине (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер по роботі з клієнтами

from 07.2021 to 02.2022 (7 months)
Хостели Харків, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Пошук гостей, спілкування по телефону та в соціальних мережах з потенційними гостями, контроль роботи інших менеджерів та адміністраторів хостелів також покоївок. Набір персоналу, співбесіди, стажування. Допомога в створенні сайту. Дійшла до посади управляючої.

Knowledge and skills

Пунктуальність Здатність до навчання Привітність Приготування кавових напоїв Уміння працювати в режимі багатозадачності Управлінські навички Лідерство Користувач ПК Ведення телефонних переговорів Добиваюсь цілей Відповідальність

Additional information

Мені подобаються чітко поставлені задачі на роботі. Подобається відповідальність, якщо за неї добре платять. Був досвід роботи і різних сферах діяльності, та це мені дало багато корисних навичок. Вмію вести переговори по телефону. Добре працює мозок як і стандартних ситуаціях, так і ні, маю на увазі коли швидко потрібно прийняти рішення. Люблю коли є можливість кар'єрного зросту, адже тоді є мотивація. Я швидко вчусь, можу навчитись нового з нуля. Багато читаю, розвиваюсь, та постійно навчаюсь. Є бажання досягати високих цілей.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: