Resume from March 31, 2024 PRO

Oлександр

Head of sales

Age:
34 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

CEO

from 06.2023 to now (11 months)
Finlead Global, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Операційна підготовка платформи для запуску. Розробка продукту з нуля; V1, V2, V3, V4, V4.5 версії. Збір глобальних аналітичних даних. Стратегія та тактична реалізація роадмапу по дорозі із хлібних крихт.

Web & Mobile платформи. Google & Facebook як джерела трафіку. Технічні інтеграції. Трекінг, масштабована зв'язка. Бюджети.

ГЕО: KZ, PH, MX, RO, VT, UA.

Вертикаль: Finance | Gambling

Продакт оунер

from 09.2022 to 06.2023 (9 months)
Medics IT | SaaS, Дистанційно (IT)

SaaS IT Компанія, що працює у B2G | B2B | B2C сегменти * (веб, мобайл). Продукт орієнтований на медичні установи та кінцевих користувачів в особі пацієнтів. На першому ж "брейн - штормі" розроблено концепцію стратегії з "експансії" на ринок і затверджено вищим керівництвом.

На даний момент стадія активної імплементації. Формування мережі регіональних менеджерів у 21 області України. В умовах війни, кадрового голоду і всіх обставин, що випливають із цього. Навчання продажу та презентації продукту - персоналом з нуля. На ринку релевантних спеціалістів просто немає. Стадія готовності – 25%.

Проведено глибинне дослідження ринку щодо технічних рішень конкурентів. Недоліки - декомпозовані у беклог команди розробки. Пріоретизовано список задач та розбито на спринти. Готовність 60%.

Синьйор продакт-менеджер

from 11.2020 to 04.2022 (1 year 5 months)
Tixee.com | Axious Holding | Fintech SaaS | Трейдинг платформа, Дистанційно (IT)

SaaS-B2C | B2B, ліцензована трейдингова платформа – "Forex". Веб - інтерфейс та десктоп версії терміналів з мобільним додатком.

У ході проекту було враховано всі проблеми, що виникли на аналогічних проектах, і було сформовано оптимальну конфігурацію, яка пішла в реліз. Було досягнуто глобальної мети отримання 10 000 "перших" депозитів з боку клієнтів, а також вирішено пов'язані з цим завданням проблеми, які мають прямий вплив на майбутній успіх продукту.

Вибудувана "affiliate - gen" гілка по трафіку - 1000 лідів на добу, взаємодія з CPA мережами, індивідуальними арбітражниками.
Створено власний відділ трафік – генерації. Сконструйовано та імплементовано архітектуру e-mail та маркетинг тригерів.

Поставлено процеси обробки "лідів" sales & accounting flow. А також роботи з наявною базою клієнтів.

Здобула початок SEO - сітка "сателітів": приманка якої - навчання.

Продакт-менеджер

from 02.2020 to 11.2020 (9 months)
Aisales.network | Fintech SaaS | CPA Affiliate Network, Дистанційно (IT)

З наявної логіки - AI вимагалося зібрати та запакувати партнерську мережу в галузі кредитування. Масштабувалися "world wide".

Власної розробки був тільки AI та низка внутрішніх рішень компанії, які потім лягли в основу адмін панелі. Трекери, аналітика, сторонні сервіси – готові рішення. З огляду на вкрай обмежені терміни запускалися поетапно. Спочатку дві клієнтські частини і тільки потім внутрішня адмін панель.

Стратегія: класичний сет із маркетингових інструментів на сегментовану аудиторію. Ряд мотиваційних програм.

Відділ розробки, аналітика були укомплектовані спочатку. З нуля стартували: продажі, акаунт - менеджери, маркетинг, лідогенерація, спам,

Продакт-менеджер

from 11.2019 to 04.2020 (5 months)
Volsor.com | Fintech SaaS | CPA Affiliate Network, Прага (IT)

Сформовані: відділ продажу та акаунтингу, супорт лінія. Основне завдання утримати ринок EU і масштабуватися на англомовні країни, так само сюди входило СНД.

Оптимізована трекінг – аналітика, для паблік – каналу. Реалізовано маркетингове зв'язування "присутності". Сегментовано аудиторію. Налагоджений клієнтський – потік.

Проект заморозили, розпал пандемії, COVID 19.

CEO та співзасновник стартапу

from 12.2016 to 10.2019 (2 years 10 months)
Leads.su - інвестор | Проект: Фінансовий брокер SaaS, Дистанційно (Фінанси, банки, страхування)

Зробили власний "велосипед" основне завдання якого полягало в тому; щоб ловити як найбільше таргетованої реклами. Десятки фейкових особистостей по-різному скомбіновані. Насамперед за інтересами, віком, статтю, географією.

Проекти, що пройшли фільтрацію, розвивалися до стадії MVP. Отримували чи не отримували подальшого розвитку. Т.к. найбільша експертиза була присутня у вертикалі фін - проектів.. Реалізували 3 однакові проекти з різним дизайном. В основі яких був рекурентний платіж. В середньому на 2019 - й рік 50 000 лідів щоденно на кожен.

Реалізували значну API – інфраструктуру. Основне завдання, яким було - приймати рішення, оптимальні на момент часу. Де константу брався показник рівня монетизації *(EPL, EPC, CR, AR).

Платформи: Інтернет та мобайл.

Керівник відділу розвитку

from 03.2015 to 12.2016 (1 year 9 months)
Leads.su | Fintech SaaS | CPA Affiliate Network, Дистанційно (Фінанси, банки, страхування)

Через півроку роботи у компанії мене було підвищено до позиції Керівника відділу розвитку.

Було сформовано та навчено команду фахівців з нуля. На ринку не було релевантних фахівців, тому формування команди було здійснено з урахуванням внутрішніх співвідношень якостей, якими повинні мати кандидати. Було проведено незалежне тестування та відбір співробітників, щоб сформувати команду майбутніх – висококваліфікованих спеціалістів.

Ринок реформувався, попередні напрямки припинили генерувати необхідну кількість грошових знаків. Мною було чітко ідентифіковано вектор розвитку компанії і як пізніше виявилося - ринку загалом. Що дуже сприятливо позначилося на ключових показниках компанії.

Ключовим результатом роботи став багаторазовий приріст чистого прибутку та обороту. Тенденції на весь ринок були задані на роки вперед, визначивши його майбутній розвиток та зміну деяких парадигм* (must have) як поріг "присутності" для конкурентів.

Була підготовлена наступниця перед зміною посади. Вона успішно продовжила роботу у відділі розвитку та показала відмінні результати.

Акаунт-менеджер

from 09.2014 to 03.2015 (6 months)
Leads.su | Fintech SaaS | CPA Affiliate Network, Дистанційно (Фінанси, банки, страхування)

Зростання особистого портфеля клієнтів більш ніж у 20 разів за півроку. Графік виглядав "вертикально" у зрізі по "місяцях". Як результат топ-1 та підвищення до позиції CBDO.

Допоміг внутрішній, дуже глибокий аналітичний інструмент. Була можливість переглядати "все" на макро та мікро рівнях. Було зроблено висновки та сформовано стратегію - продажів.

На той момент використав "умовно" холодні дзвінки. Бо клієнти так чи інакше співпрацювали із нашою компанією. Або раніше, або на момент "контакту". Рівень довіри був вищим від умовного "0" Конверсія на дистанції = 100%.

Оунер

from 01.2013 to 08.2014 (1 year 7 months)
De-parfum.com.ua | E-commerce проект | Парфумерія, Харків (Краса, фітнес, спорт)

Знаходився на тривалому відновленні після госпіталізації * (велика втрата крові); подальші наслідки. Чимось займатися треба було.

Як результат; понині існуючий магазин, який не погано виглядає і ймовірно приносить хороших грошей актуальному власнику. Мене ж “він” стомив унаслідок чого був проданий * (занадто рано).

Адреса магазину: De-parfum.com.ua

Менеджер інтернет-проектів

from 03.2012 to 03.2013 (1 year)
Trilan.ua | Маркетинг агентство повного циклу, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Відкрита філія з нуля, не самостійно. Основний пул клієнтів у кейсі SEO, що дозволило мені фактично отримати SaaS модель та спокійно прогнозувати динаміку чи очікування за коштами. Продавав так само: розробку сайтів, контекстну рекламу та СММ канал.

Результатом даної стратегії стала 1 позиція серед 7-х моїх колег – продавців. Щонайменше 2 з них були серйозними суперниками.

Менеджер з продажу

from 03.2010 to 12.2011 (1 year 9 months)
Детективна Агенція «КРАТОС», Харків (Охорона, безпека, оборона)

Середня результативність продажів: детектива, ПЦН, охорони підприємств та особистої охорони. Продаж супроводу вантажів, цінностей. Особистих водіїв із "навичками".

Менеджер з корпоративних продаж

from 09.2008 to 01.2010 (1 year 4 months)
SMT | B2B | Комп'ютерні комплектуючі, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Перша робота в B2B та продажах в цілому. ТОП - 1 протягом першого року роботи у відділі з 4 - х осіб. На прицінці роботи володів серйозним портфелем B2B клієнтів, які робили закупки регулярно.

Завдяки цьому місцю роботи до цього часу розбираюся в HW частини комп'ютерів та комплектуючих, серверного обладнання.

Продавець-консультант

from 07.2006 to 08.2008 (2 years 1 month)
Уркаїна - Диплом, Харків (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Здійснював прийом замовлень, розподіляв за виконавцями, контролював якість, відтворював взаєморозрахунки. Відкрив кілька офісів компанії.

Education

НТУ ХПІ

Менеджмент підприємств, Харків
Higher, from 2009 to 2012 (3 years)

Г.С. Сковороди

Социології, Социолог, Харків
Higher, from 2006 to 2009 (3 years)

Additional education and certificates

MINI MBA

2016, 3 місяці

Project manager School

2018, 5 місяців

Product owner School

2018, 4 місяця

Agile - Scrum

2018, 3 місяці

Wordpress

2021, 4 місяці

SEO

2021, 5 місяців

Картування впливу

2022

Значення картки потоку

2022

Аналіз Кано

2022

Knowledge and skills

Agile Scrum Kanban Waterfall CRM Вікіпедія Тематичні ресурси Google Analytics Looker Similar Web Serpstat SEO Quake Hotjar Inspectlet Pendo Amplitude Open Web Analytics Segment Jira Confluence Asana ZenDesk SaaS Аналіз даних Продуктові метрики Аналітичні інструменти Крос функціональні команди Аффілейт мережі Маркетинг Блокчейн Смарт контракти Фінанси Лудомани Форекс Трейдинг платформи Стартапи Побудова відділу продажу Техніки продажу Планування Акаунт менеджменту утримання Управління ризиками Криза менеджмент Проектний менеджмент Операційний менеджмент A/B/C тестування CustDev MVP маркетингові зв'язки Арбітраж

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Greek — beginner

Additional information

Веб версія резюме;

- www.hiscv.com/ru;
- www.hiscv.com/en.

PDF;
- PDF UKR: https://drive.google.com/file/d/1Cd-SS6Q3KY9p3iTWINSzRwY-3baBcldI/view?usp=sharing

- PDF RU: https://drive.google.com/file/d/1gPzpzHT6mNknC-8KYSYUHhNpeiWjRX2R/view?usp=sharing

- PDF EN: https://drive.google.com/file/d/126P9dwPPqcsL3v7cDAWZmE1KuAE0sF2n/view?usp=sharing

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: