Resume from April 11, 2024 PRO

Людмила

Головний економіст з продажу електроенергії (комплаєнс-контроль)

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець з продажу електроенергії

from 10.2019 to 04.2022 (2 years 6 months)
ТОВ “Д.Трейдінг” ДТЕК, Київ (Енергетика)

досвід роботи в системі SAP (досліджувала контрагентів для виявлення ризиків)
- оформлення та підписання актів/корегувальних актів купівлі -продажу електроенергії (далі -е/е ) юридичним особам, підписання договорів, додаткових угод до договорів. Підготування, підписання актів купівлі -продажу з ОСРами, контрагентами.
- підготування звітів для НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг).
- виставлення рахунків та контроль оплати за електроенергію від контрагентів згідно договору, збір від контрагентів планових об'ємів на наступний місяць та подання реєстру на ОСР. Проведення роботи з ОСР стосовно умов оплати та зведення об'ємів по е/е за місяць. Проведення консультації з контрагентами, ОСРами (Оператор системи розподілу) стосовно об'ємів е\е, оплати рахунків

Заступник начальника відділу з аналітики та контролю ризиків клієнтів

from 10.2018 to 10.2019 (1 year)
ПАТ «Банк «Український капітал», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Працювала в Системі YouControl, досліджувала структуру власності юридичних осіб резидентів, їх кінцевих бенефіціарних власників.
- Досліджувала фінансовий стан клієнтів, фінансову звітність тощо.
- Досліджувала структуру власності юридичних осіб нерезидентів
- Досліджувала трастові декларації для виявлення кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб.
- Працювала з санкційними списками фізичних та юридичних осіб стосовно яких застосовані обмежувальні заходи (санкції) РНБО України, OFAC, EU.
- Верифікація та оцінка корупційних та санкційних ризиків контрагентів.
- Готувала та погоджувала висновки по контрагентам з високим рівнем ризику.
-Перевірка даних які вносять відділення в АБС Б2 по клієнтам юридичним особам, в тому числі і які відносяться до ідентифікації та критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі). При необхідності перевірка юридичної справи.
- Контроль за відділеннями, щодо проведення по клієнтам своєчасного уточнення інформації по ідентифікації згідно вимог з фін. моніторингу та Інструкції №492 ,ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" , Постанови 417 та перевірка достовірності внесеної інформації в систему АБС Б2 з документами клієнта. Формування та відправлення на відділення звіту по уточненню інформації.
-Аналіз фіз. осіб/клієнтів які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі)
-Перевірка документів та погодження обслуговування публічних осіб (пов’язаних з публічними особами) з Головою Правління Банку і контроль внесення відділеннями даних до бази банку .
- Перевірка операцій клієнтів з високим рівнем ризику, відслідковування зв’язку між контрагентами.
-Проведення поглибленої перевірки клієнтів з високим рівнем ризику, які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі)
-Постановка задачі перед відділеннями по перевірці та передачі юридичних справ по запитам НБУ та аудиту - Надання відповіді на запити НБУ
-Оформлення відмови в обслуговуванню клієнтам, згідно ст. 10 ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".
-Підготування необхідних документів/ звітів для передачі на перевірку згідно запиту НБУ та аудиту.
- Формування та перевірка анкети клієнта фінансового моніторингу в системі АБС Б2

Головний спеціаліст управління фінансового моніторингу, комплаєнс- контроль.

from 02.2013 to 10.2018 (5 years 8 months)
ПАТ «Альфа Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Працювала в Системі YouControl, досліджувала структуру власності юридичних осіб резидентів, їх кінцевих бенефіціарних власників.
- Досліджувала трастові декларації для виявлення кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб.
- Працювала з санкційними списками фізичних та юридичних осіб стосовно яких застосовані обмежувальні заходи (санкції) РНБО України, OFAC, EU.
- Верифікація та оцінка корупційних та санкційних ризиків контрагентів.
- Досліджувала структуру власності юридичних осіб нерезидентів
- Готувала та погоджувала висновки по контрагентам з високим рівнем ризику.
-Перевірка даних які вносять відділення в систему АБС Б2 по клієнтам які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі). При необхідності перевірка юридичної справи.
-Контроль відділень за своєчасним уточненням інформації по ідентифікації згідно вимог з фін. моніторингу та Інструкції №492 та ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" та перевірка достовірності внесеної інформації з документами клієнта. Формування та відправлення на відділення звіту по уточненню інформації.
-Аналіз осіб/ клієнтів які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі).
-Перевірка документів та погодження обслуговування публічних осіб (пов’язаних з публічними особами) з Головою Правління Банку, та контроль внесення даних до бази банку.
-Проведення поглибленої перевірки клієнтів з високим рівнем ризику, в тому числі які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі).
-Постановка задачі перед відділеннями по перевірці та передачі юридичних справ для передачі в НБУ та аудиту.
-Підготування необхідних документів/ звітів для передачі на перевірку НБУ та аудиту.
-Формування анкети фінансового моніторингу в АБС Б2.
-Формування звіту по особам які відносяться до критерію публічності (національні публічні особи, пов’язані з ними та близькі; іноземні публічні особи пов’язані з ними та близькі)
-Підготування та перевірка контрольного звіту для виявлення клієнтів які відносяться до публічних/близьких / пов’язаних з публічними особами які не були виявлені відділеннями, контроль за відправленням листів, погодження з Головою Правління.

Головний економіст по роботі з юридичними особами відділення

from 09.2012 to 02.2013 (5 months)
ПАТ «БТА БАНК», Київ (Фінанси, банки, страхування)

збір документів для відкриття поточного рахунку.
-відкриття та закриття поточних рахунків юридичним особам в АБС Б2, заміна карток зі зразками підписів, встановлення системи Клієнт - Банк
-розрахунково – касове обслуговування клієнтів юридичних осіб,
–проведення повторної ідентифікації
–консультування клієнтів юридичних осіб

Провідний спеціаліст відділу по роботі з корпоративними клієнтами.

from 06.2003 to 09.2012 (9 years 3 months)
ПАТ «Кредитпромбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Збір та перевірка документів від клієнтів та внесення інформації в базу даних банку.
-Відкриття та закриття поточних рахунків юридичних осіб.
-Заміна карток зі зразками підписів юридичних осіб. .
- Підготовка юридичних справ для здачі в архів.
-Підготовка документів при виїмки юридичної справи
-Підготовка юридичних справ для перевірки НБУ/аудиту.
-Здійснення перевірок відділень Банку з питань виконання вимог з фін. моніторингу та Інструкції №492.
-Контроль відділень банку за внесенням інформації в базу даних та перевірка сформованої справи

Education

Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту та бізнесу

Фінанси, магістер, Київ
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Knowledge and skills

Користувач Internet MS PowerPoint Email HCL Notes Робота зі сканером Робота з факсом Робота з ксероксом Робота з принтером АБС Б2 IBM MS Excel САПР Клієнт-Банк M.E.Doc

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

аналітичний підхід до роботи, відповідальність, сумлінність, ініціативність, цілеспрямованість, вміння працювати в колективі, швидко вивчаю нові програми, вмію працювати з великими масивами документів в паперовому вигляді і електронному, тощо

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: