• File

Олександр

Менеджер з продажу

Age:
42 years
City of residence:
Vyshhorod
Ready to work:
Kyiv, Vyshhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

ПІБ: Кучма Олександр Володимирович
Дата народження:29.07.1982
Сімейний стан:одружений, є дитина
Тел:[open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail:[open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета:
Працювати із задоволенням в стабільній компанії, яка розвивається, для досягнення спільного успіху з перспективою власного розвитку та кар’єрного росту.

Освіта:
1999-2006 - Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут». Факультет Електроенерготехніки і автоматики. Спеціальність: електричні станції. Кваліфікація: інженер-електрик.

Досвід роботи:

Серпень 2018 по теперішній час – ТОВ «Торговий Дім «Енергокомплект Україна».
Посада – менеджер (управитель) зі збуту.
Функціональні обов’язки: забезпечення виконання планових показників по підприємству, оптимізація і вдосконалення поточних бізнес-процесів підприємства, оптимізація витрат, організація ефективної роботи представництва; пошук, залучення та супроводження клієнтів; підготовка комерційних пропозицій; участь в тендерах і підготовка тендерної документації; підготовка та участь у виставках; укладання договорів; контроль оплат і виробництва; відстеження замовлень; підготовка документів для митниці на імпортну продукцію; планування транспорту; прийом товару/присутність на відвантаженнях; ведення документообігу.

Листопад 2017 - серпень 2018 – ТОВ «Торговий Дім «Енергокомплект Україна».
Посада – директор.
Функціональні обов’язки: керівництво представництвом, забезпечення виконання планових показників по підприємству, оптимізація і вдосконалення поточних бізнес-процесів підприємства, бюджетування і оптимізація витрат, організація ефективної роботи представництва.

Червень 2016 - листопад 2017 – ТОВ «Торговий Дім «Енергокомплект Україна», українське представництво заводу з виробництва кабельно-провідникової продукції ТОВ «Виробниче Об’єднання «Енергокомплект» (Республіка Білорусь, м Вітебськ).
Посада – менеджер зі збуту.
Функціональні обов’язки: пошук, залучення та супроводження клієнтів; підготовка комерційних пропозицій; участь в тендерах і підготовка тендерної документації; укладання договорів; контроль оплат і виробництва; відстеження замовлень; інформування покупців про готовність вантажу; підготовка документів для митниці на продукцію з Білорусі; планування транспорту; прийом товару / присутність на відвантаженнях; ведення документообігу пов'язаного з відвантаженнями.

Липень 2015 - травень 2016 – ТОВ «ТД Гараж Плюс», інтернет-магазин garazh.com.ua, продаж автомобільних гуми та дисків, акумуляторів, автозапчастин і т. д.
Посада – менеджер зі збуту.
Функціональні обов’язки: відповіді на запити по телефону і електронну пошту; супровід клієнтів; підготовка комерційних пропозицій, укладання договорів; контроль оплат; пошук і відвантаження продукції; розширення асортименту.

Червень 2011 - липень 2015 – ТОВ «Інтеркабель Київ», виробництво і реалізація кабельно-провідникової продукції.
Посада – менеджер відділу збуту.
Функціональні обов’язки: пошук і супровід клієнтів; підготовка комерційних пропозицій; просування торгової марки в регіонах, укладання договорів; робота з імпортними постачальниками; контроль оплат, виробництва, виходу і відвантаження продукції, облік складських залишків.

Травень 2009 - серпень 2010 – ЗАТ «Центросталь-Домсталь», виробництво і реалізація покрівельних, фасадних матеріалів і модульних споруд.
Посада – менеджер з постачання і логістики.
Функціональні обов’язки: закупівля всіх матеріальних ресурсів, необхідних для виробничої діяльності підприємства; моніторинг цін, з метою вибору оптимального постачальника; участь в узгодженні і укладанні договорів поставки, підготовка претензій до постачальника, у разі порушення ним договірних зобов'язань; контроль над станом запасів матеріалів і комплектуючих, оперативне регулювання виробничих запасів на підприємстві. Організація і контроль виконання заявок співробітників з перевезення вантажів, пошук постачальників транспортних послуг, організація і контроль виконання робіт з централізованого перевезення вантажів; складання обліку витрат, пов'язаних з перевезеннями.

Жовтень 2008 - травень 2009 – ТОВ «Блу Чіп», організація різноманітних заходів (конференції, презентації, семінари, тренінги, ділові поїздки, виставки тощо).
Посада – менеджер відділу забезпечення.
Функціональні обов’язки: забезпечення, підготовка та проведення заходів. Контролювання роботи підрядників, своєчасності і якості наданих послуг.

Жовтень 2006 - жовтень 2008 – ТОВ «Сєвкабель-Україна».
Посада – спеціаліст/керівник відділу логістики, помічник комерційного директора по забезпеченню.
Функціональні обов’язки: планування і управління автотранспортними перевезеннями; підготовка документів для переміщення вантажу; розподіл маршрутів руху між водіями; контроль своєчасності доставки вантажів; робота з перевізниками; організація раціонального використання транспортних засобів; ведення переговорів з постачальниками; моніторинг цін, з метою вибору оптимального постачальника, забезпечення філій продукцією, контроль і аналіз складських залишків.

Грудень 2005 - вересень 2006 – ТОВ «Сєвкабель-Україна», торгівля кабельно-провідниковою і електротехнічною продукцією.
Посада – менеджер відділу продажу.
Функціональні обов’язки: пошук і супровід клієнтів, підготовка комерційних пропозицій, просування торгової марки в регіонах, укладання договорів, контроль оплат, ведення первинної бухгалтерії.

Вересень 2003 - червень 2004 – Вишгородська спеціалізована школа «Сузір’я» (Вишгородська середня школа №3).
Посада – вчитель інформатики (5-11 класи).

Додаткові відомості:

ПК: Досвідчений користувач (Microsoft Office, 1С-Підприємство та багато ін. прикладних програм).
Посвідчення водія: кат. В, С.
Мови: українська, російська – впевнене володіння; німецька, англійська – базові знання.

Особисті якості:
Організованість, відповідальність, уважність, вміння працювати на результат, стресостійкість, старанність, порядність, комунікабельність, здатність швидко навчатися, працювати, як в колективі, так і самостійно.

Захоплення:
Різноманітний спорт, туризм, полювання, рибалка, фото, музика.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: