• File

Світлана

Шеф-кондитер

Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
САВЧЕНКО СВІТЛАНА СЕРГІЇВНА
Вакансія Шеф кондитер
Дата народження 30 серпня 1977р.
Місце народження та проживання – Україна. Місто Київ
Сімейний стан – незаміжня
Діти – дочка Софія 16 років
Освіта – Вища- Київський університет Економіки та права, туризму та готельно- ресторанного бізнесу за спеціальністю: менеджмент Підприємств готельно-ресторанного бізнесу;
Середня- Вище кулінарне училище № 3, м.Київ за спеціальністю- кондитер 4 розряду

Досвід роботи:
• Кондитер-пекар ( кафе,пекарня ) 1994-1996;
• Адміністратор, Директор( готелі , ресторани м.Києва) 1996-2014 р;
• Старший кондитер (мережа CafeCafe м.Київ );
• Шеф кондитер (кафе BlackBarry ) 2015р Київ;
• Шеф кондитер ( ресторан BAO Modern Chinese Cuisine) 2016 -2022;
• Бренд Шеф кондитер ( ресторан BAO Modern Chinese Cuisine;
• Ресторан NAM Modern Vietnamese Cuisine м . Київ ) 2018-2022 р ;
• Компанія «Diners»- виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів (2022-2023).
Особисті якості
Цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, доброзичлива та життєрадісна людина.
Професійні якості
• Постійне навчання та підвищення кваліфікації, маю відмінний смак та високу чутливість;
• Розробка нових рецептів кондитерських виробів, складання технологічних карток;
• Досвід у відкритті ресторанів та кондитерського цеху з нуля;
• Набір та навчання команди. Робота із постачальниками продуктів. Організація та контроль кондитерського цеху;
• Проведення майстер класів з виготовлення кондитерських виробів;
• Додаткова освіта.
Навчання на майстер класах:
• Дієго Лозано « Мусові десерти та шоколадні цукерки» Південна Америка;
• Жорді Бордас « Десерти та торти Bconcept » Іспанія;
• Карлос Мампель «Десерти та торти» Іспанія;
• Антоніо Бачур «Десерти та торти» США;
• Пере Плангума « Сучасні технології роботи з текстурами» Іспанія;
• Крістоф Мішалак, Франція;
• Анабель Луконтаньо ,Ю Франція;
• Анжело Мюза, Франція;
• Крістоф Адам ,Франція;
• 2019 серпень Навчання та стажування у Франції , DGF International Culinary School ,Париж.
Досвід:
• Сучасні мусові десерти та торти;
• Морозиво та сорбети;
• Десерти у келиху;
• Торти та печиво;
• Шоколадні цукерки;
• Хлібо-булочні вироби;
• Виробництво класичних тортів та тісточок.
Участь у проектах
2017 рік Експерт у кулінарному шоу Майстер Шеф Україна

2019 Фіналіст і срібний призер Coupe du Monde de la Patisserie Україна

У 2021 році увійшла у ТОП-120 кращих шефів України.

Проводила зйомки мастер- класу на «1+1»

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: