Resume from April 19, 2023 PRO

Андрій

Фізичний терапевт, реабілітолог

Employment:
Part-time.
Age:
22 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фізичний терапевт

from 11.2022 to 04.2023 (5 months)
Оберіг, універсальна клініка, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Вивчив принципи, форми і зміст роботи спеціалізованих реабілітаційних служб; ознайомився з матеріально-технічною базою інсультного відділення; засвоїв особливості етико-фахової взаємодії членів реабілітаційних команд; набув практичних навичок застосування різноманітних засобів фізичної терапії та ерготерапії в залежності від відновлювального лікування.

Education

НУФСУ

Факультет здоров'я, фізичного виховання та туризму, по спеціальності фізична терапія, ерготерапія, Київ
Unfinished higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Additional education and certificates

Міжнародна школа фітнесу ProFit

2020, 3 місяці

Knowledge and skills

Здатність до навчання Тактовність Емпатія

Additional information

Здобув сертифікат персонального тренера та вивчав процес тренування в тренажерному залі протягом 4-х років.

Розробив комплекс терапевтичних вправ при порушеннях опорно-рухового апарату, оптимізувавши їх з урахуванням індивідуальних можливостей які можу давати пацієнтам при порушеннях хребта, стегна, коліна, гомілки, плеча, ліктя, кисті, щоб додатково покращити результати в домашніх умовах направлені на мобілізацію, збільшення амплітуди рухів, розтягнень, зміцнення пошкодженних структур. Сформулював практичний досвід з застосуванням підвісної системи Redcord. Володію практичними навичками кінезіотейпування.

Адаптував та оптимізував власний каталог для тренування будь-яких м'язів в самих різних можливих варіантах як і з допоміжною вагою так і без ваги. Повністю розумію, які м’язи повинні працювати в тому чи іншому положенні, якщо вони не включаються а їх робота компенсується за рахунок інших м’язів, я одразу коригую виконання вправи. Наприклад, я можу спираючись на відповідний вид спорту та найбільш задіяний кут і частину тіла в тренуваннях, визначити які вправи краще підібрати для кожної людини.
Здатний розробити пацієнту корекційну програму та надати її реалізацію, спираючись на його короткострокові або довгострокові цілі з відповідних можливостей та особистих побажань.

Вивчав вплив дієти на фізичні якості, як скорегувати раціон щоб підсилити енергію та вийти на новий рівень, це проходив на собі, проводив спортивні та життєві експерименти, будучи на різних рівнях харчування, протягом року тестував як продукти різних направлень підсилюють та впливають на енергію протягом дня та під час тренування.

На даний момент я закінчую 4 курс в університеті НУФВСУ.
Реалізую процес підготовки боксера до змагань. Виявив недоліки в складанні його тижневої дієти змінивши її, і запровадив нову систему контролю за дотриманням графіка, що дозволило значно зберегти і підсилити енергію протягом дня, покращивши його фізичну працездатність на 30% за два місяці. Цей приницип при бажанні пацієнта можу організувати та систематизувати під його стиль життя на момент проходження курсу в кінезіотерапії.

Я звертаю увагу на ті деталі, які не беруть до уваги інші і застосовую їх, тому що, якщо слідувати стандартним принципам і методикам тренування, то і результати будуть такі як у всіх, а щоб вийти на самий максимально можливий рівень, потрібно звертати увагу на дрібні деталі та будувати з них нову архітектуру.

З того, що я перерахував, в деяких моїх напрацюваннях, звичайно я не досконально цим володію і не до кінця вдосконалив ті знання, але я заклав міцний фундамент і основу, та знаю як рухатись далі, відштовхуючись від того, що вже маю. Коли переді мною стоїть завдання, з яким я не стикався та не знаю що робити, мені потрібен невеличкий час на роздуми, підготовку, і в такому випадку я завжди знаходжу спосіб як це вирішити, цьому мене навчило навчання, життя і спорт.

В деяких етапах свого життя я мусив поставити на паузу вивчення однієї сфери, щоб дати можливість та час присвятити себе в іншій, але я б хотів повернутись до них, покращити зв‘язки, спробувати їх відточити та вдосконалити, тому я прошу Вас дати мені шанс, щоб я міг проявити себе!

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: