Resume from May 1, 2023 File

Юрій

Водій

Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Стус Юрій Олександрович
Водій, особистий водій керівника, керівник транспортного відділу
Повна зайнятість.
Вк:37 років
Місто:Київ
Контактна інформація
Адреса:Київ, Деснянський р-н
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта
ВІТІ НТУУ "КПІ"
Системи та комплекси військового звязку, Київ
вища освіта - магістр, з 09.2003 по 09.2008 (5 года)
Додаткова інформація
- Стус Юрій Олександрович, 29.03.1986 року народження, одружений, є двоє дітей, реєстрація київська, житло своє. Водійське посвітчення категорії A,B,C з 2004 року. Маю власних два авто – Renault Scenic 2013 р. та Ford Fiesta 2011р. Не маю шкідливих звичок, з комп'ютером на «ти», англійська - слабенька. За характером спокійний, урівноважений, добросовісний, стресово стійкий. З гарним станом здоров’я. Маю рекомендаційний лист від генерального директора з останнього місця праці.
- з 1998 – 2003 р. закінчив Київський Військовий Ліцей ім. І.Богуна(колишнє Суворовське Військове Училищє)
- з 2003 - 2008 р. закінчив магістратуру Військового Інституту Телекомунікації та Інформатизациї при Національному технічному університеті України «КПЇ» та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Інформаційні мережі зв’язку». В 2007 році покинув лави Збройних Сил Укрвїни.

Досвід роботи
- з 19.11.07 по 15.06.2009 р. - ТОВ «Бересклет» на посаді водій-експедитор, в процесі роботи за сумістництвом виконував обов’язки особистого водія керівника, керівника транспортного відділу (у підпорядкуванням було 4ри водія).
В обов’язки входило:
- організація маршрутів доставок для водіїв-експедиторів; контроль завантаження/роз-вантаження торгової продукції підприємства; проведення інструктажів по техніці безпеки; ведення звітів технічного стану автомобілів, витрат палива, проведення ТО;
- виконання особистих завдань керівника, зустрічі/супровід директорів.

- з 25.03.10 по 17.08.2010 р. – ТОВ «Національні Алкогольні Традиції» на посаді водія автотранспортних засобів (офісний водій).
Виконував - офісні доручення; прийом та відправка цінних посилок, листів, документації; зустріч та супровід співробітників; виконання особистих завдань керівництва, догляд за автомобілями та дрібний його ремонт; проходження планових сервісних ремонтів на станціях технічного обслуговування.

- з 05.09 по 22.11.2011 р. – працював водієм автотранспортних засобів в компвнії Фіат – Італ Моторс (ТОВ «РосАвто»). Виконував функції водія-перегощика, догляд за новими автомобілями, проводження тест-драйвів, а також виконання офісних доручень.

- з 10.01.12 по 27.06.13 р. - ТОВ «Аквалайф-Україна» на посаді менеджера транспортно-експлуатаційного відділу (логіст).
В обов’язки входило:
- організація маршрутів доставок для водіїв-експедиторів; контроль завантаження/роз-вантаження торгової продукції підприємства; проведення інструктажів по техніці безпеки; ведення звітів технічного стану автомобілів, витрат палива, проведення ТО; пошук наємного транспорту; ведення звітів по матеріальним витратам складу, підбір персоналу на склад; дрібний ремонт складської техгіки (купівля/продаж,проходження планового ТО). Відповідав за справний стан автомобілів підприємства (купівля/продаж автомобілів, супровід документації в державних органах реєстрації в сервісних центрах, ремонт на СТО, ….).

- з 01.10.2013 по 30.04.2014 р. - ТОВ «Глобал Фіш» - водій. Виконував доручення керівника, зустрічі/супровід керівника.

- з 01.08.2014 по 10.10.2016 р. - ПАТ «Міжнародний Медіа Центр СТБ» (телекомпанія СТБ) працював на посаді водій автотранспортних засобів у відділі новин.
Виконував обов’язки водія – зустріч та супровід співробітників телеканалу та гостей. Виконання різних завдань керівництва. Часті поїздки у відрядження в зону АТО з журналістами у службових завданнях.

- з 23.11.2018 по 05.01.2022 р. – ТОВ «ЧИНТ ЕЛЕКТРИКС УКРАЇНА» працював на посаді водій автотранспортних засобів за сумісництвом особистий водій кервника підприємства (іноземця).
В обов’язки входило:
– щоденні перевірки технічного стану автопарку підприємства; заправки автомобілів; складання звітності за використання паливно-мастильних матеріалів, мийок, сервісних центрів, страхових центрів; контроль за правильним користуванням автомобілями співробітниками підприємства. Безпечне водіння авто, планування маршрутів поїздок керівника з урахуванням заторів та дорожньої обстановки. Планування відряджень (готелі, ресторани, зустрічі).
- щоденні ранкові зустрічі, супровід генерального директора (іноземець-китаєць) до офісу, зустрічі з партнерами, відрядження, по ресторанам, торговим центрам і тому подібне. Виконання особистих прохань та завдань. Організація проведення досугу у вечірній час та вихідні. Вести звіт по фінансовим витратам на особисті задачі директора. Дотримання комерційної тайни.
На момент епідемії та введенням карантину з 15.06.2021 по 05.01.2022 р. був переведений на посаду офіс-адміністратора адміністративного відділу.
В обов’язки входило:
- щоденне забезпечення комунікацій між співробітниками підприємства та керівництвом, замовлення канцелярії та супровідних матеріалів офісу та складу, комунікація з аутсорсинговими компаніями (юристами,системними аднміністраторами, програмістами, НR), пошук та підбір персоналу, управління адміністративними витратами, контроль виконання співробітниками правил внутрішнього розпорядку, рішення адміністрвтивних питань в роботі компанії, своєчасна передача інформації від співробітників та партнерів директору та навпаки.
05.01.2022 року – у зв’язку з неочікуваним скороченням персоналу на підприємстві лишився безробітнім.
З 10.01.22 по 30.11.22 – стояв на обліку в Деснянському центрі зайнятості.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: