Resume from May 1, 2023 File

Олексій

Бариста

City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
Медведь Олексій Олександрович
Дата народження: 21.06.1984
Адреса: м.Вінниця, вул. Льва Толстого 32/32
Контакти: [open contact info](look above in the "contact info" section); [open contact info](look above in the "contact info" section)

В 2001 році закінчив Спеціалізовану середню загальноосвітню школу № 1 з поглибленим вивченням іноземмних мов (англійська).
З 2001 по 2006 навчався у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ та отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності” (2005 – диплом бакалавра, 2006 – диплом спеціаліста).
Після закінчення навчання працював за даною спеціальністю у відділі продажів Вінницького заводу тракторних агрегатів. Звільнився за власним бажанням з причини відсутності перспектив особистісного зростання.
З 2009 року по 2012 у зв’язку з особливими сімейними обставинами (лежачий хворий) працювати на постійній основі не мав змоги.
До 2017 працював неофіційно (переклад та копірайтинг). З 2017 по 2022 працював торговим представником на приватному підприємстві (фірма «Зерно») з виготовлення м’ясної продукції. Не одружений. Вільно володію основними комп’ютерними програмами, відкрита категорія “В” на управління автотранспортом.
Про себе: комунікабельний, добре володію англійською, товариський, “легкий на підйом”, серйозний. Регулярно займаюсь спортом (біг, спортзал). Добре справляюсь з гуманітарними завданнями, що потребують творчого підходу. Також цікавлюсь будь-якими іншими напрямками саморозвитку.

Similar candidates

Бариста, адміністратор
15000 UAH, Vinnytsia

Бариста
15000 UAH, Vinnytsia

Бариста
Vinnytsia

Бариста
Vinnytsia

Бариста
9000 UAH, Vinnytsia

Бариста, касир
15000 UAH, Vinnytsia

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: