Resume from May 5, 2023 File

Віталій

Технолог

City:
Makariv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ОНИЩУК ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

Вік: 34 років.
Місто проживання: смт.Макарів вул. Маяковського 25\3.
Сімейне положення: одружений, 2 дітей.
Контактний телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)/[open contact info](look above in the "contact info" section).

Освіта
2005році закінчив повну загальну середню освіту.
2005 – 2009 рік навчався в Національному університеті біоресурсів і природокористування де отримав бакалавра за спеціальністю технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва.
2009 – 2011рік навчався в Національному університеті біоресурсів і природокористування і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація».

Досвід роботи
2009- 2012р. працював на «Макарівській птахофабриці» смт. Макарів на посаді зоотехнік. 2011 р. переведений на посаду головним технологом.
2012 – 2014р. працював на птахофабриці ТОВ «Словяни» с. Борівка посада головним технологом. 2014р. переведений на «Макарівську птахофабрику».
2014 – 2015р. працював на «Макарівській птахофабриці» на посаді головним технолог.
З 2016р- 2017. працював в Плахтянській сільській раді на посаді землеупорядник.
З 2018-2021 працював завідуючим господарства САТ АГРО.

Вміння та навики
• досвід роботи з комп'ютером: операційна система Windows, пакет програм Microsoft Office, Інтернет, спеціальні програми); вміння спілкування з людьми, досягнення поставлених завдань і цілей; забезпечення чіткості та швидкості виконуваної роботи;
• наявність водійського посвідченнякатегорії В, С.
Риси характеру: відповідальність, комунікабельність, організаторські здібності, оперативність, акуратність, пунктуальність; здатність швидко навчатись; спокійна, урівноважена, чесність.

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: