Resume from May 12, 2023 File

Роман

Водій

Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Лець Роман Олександрович

Контактна інформація
Адреса:м. Київ
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта:[open contact info](look above in the "contact info" section)

Додаткова інформація
Сімейний стан: Неодружений
Дата народження: 10.12.1986

Освіта:
1993 – 2001 рр. - Київська середня спеціалізована школа № 239.
2001 – 2004 рр. - Київський спортивний ліцей-інтернат.
У 2017 році закінчив Національний університет фізичного виховання і спорту України, бакалавр спорту (тренер з вітрильного спорту, викладач фізичного виховання).

Досвід роботи:

2008 р.
Водій
ЗАТ "Датагруп" (http://www.datagroup.ua)
Забезпечення своєчасної подачі автомобіля. Збереження життя та здоров'я пасажирів та технічно справний стан самого автомобіля. Щоденне ведення дорожніх листів, відзначаючи маршрути проходження, пройдений кілометраж, витрата палива, а також кількість відпрацьованого часу. Виконання особистих доручень керівника.
2009 – 2010 рр.
Адміністратор
ФОП Красіко «Автомийка»
Організація безперебійної роботи автомийки. Здійснення роботи з організації ефективного та культурного обслуговування клієнтів, створення для них комфортних умов, організація постачання автомийки засобами автохімії та аксесуарами. Консультація клієнтів автомийки з питань послуг, що надаються.
2010 р.
Продавець-консультант
«Адідас» (http://www.adidas.com)
Обслуговування покупців: виявлення попиту, ознайомлення з наявним асортиментом товарів, консультація покупця про експлуатаційні властивості товару, правила користування та догляду за товарами, проведення розрахунку з покупцем (виписка товарного чека, гарантії тощо.).
2011 р.
Матрос
Яхт-клуб “Червона Калина” (http://www.chervonakalina.com.ua)
Виконання всіх видів робіт, пов'язаних із швартуванням суден до причалу, борту судна, дебаркадеру; встановлення та прибирання перехідних містків (трапів) з причалу на судно; віддача швартових тросів; прибирання причалу та прилеглої до нього території; участь у ремонті та фарбуванні інвентарю та облаштування причалу; спостереження за справним станом причальних та рятувальних засобів; вжиття заходів щодо надання допомоги тим, хто терпить лихо на воді.
2012 р.
Матрос - практикант
Моторна яхта FERRETTI 112. (Туреччина)
Виконання всіх видів робіт, пов'язаних з підготовкою яхти до сезону. Догляд та утримання в належному стані корпусу, тикових палуб, обладнання, яхтового постачання та плавзасобів (тендер, мотоцикли та рятувальні засоби). Управління плавзасобами, робота з палубним обладнанням. Вивчення пристрою судна, механізмів та систем. Вивчення роботи із рятувальними засобами. Виконання інших розпоряджень капітана та боцмана.
2012-2014 рр.
Продавець-консультант
Levi's (http://www.ultrajeans.com.ua)
Контроль за роботою магазину, дотриманням трудової дисципліни та стандартів обслуговування клієнтів, складання графіків роботи співробітників торгового залу, навчання персоналу, організація роботи з викладення товару, облік товарних та грошових залишків, заповнення звітної документації, а також робота з клієнтами, консультування та продаж.
2015-2016 рр.
Виконроб
Котеджне містечко "Дрім Ленд" с. Нові Безрадичі
Організація та планування виконання робіт на будівельній ділянці, контроль за якістю виконуваних робіт, подання даних для складання кошторисної документації, підписання актів виконаних робіт, робота з проєктною документацією.
2017-2019 рр.

2020-2023 рр.
Водій
«Академія вітрильного спорту»
Перевезення яхт, моторних човнів та матеріальної частини в місця проведення змагань та зборів (Італія, Іспанія, Франція, Польша, Литва, Латвія, Єстонія, Фінляндія, Швеція, Калінінград). Збереження довіренної мені матеріальної частини, проходження митниці, складання декларації, маршрутних листів, складання кошторису на кожну поїздку, складання звіту до бухгалтерії.
Догляд та забезпечення технічного справного стану автомобілів та трейлерів, своєчасне проходження ТО та устранение несправностей в ході експлуатації.

Завхоз, старший охоронець
Котеджне містечко "Дрім Ленд" с. Нові Безрадичі
Організація цілодобової охорони та безпеки громадян, забезпечення безперебійного, цілодобового відеоспостереження, освітлення, та інше, інструктаж та контроль охорони відповідно до службових обов’язків, збір щомісячнех платежів та плануння бюджету.

Особисті якості:
Комунікабельність; ініціативність; акуратність; чесність; вміння слухати; здатність швидко приймати правильні рішення; дисциплінованість; здатність до навчання та розвитку; здатність до наполегливої роботи; орієнтованість результат; наполегливість.

Захоплення та інтереси:
Вітрильний спорт, настільний теніс, їзда на велосипеді.
Права яхтового кермового 1-го класу.

Комп'ютерні навички:
Впевнений користувач ПК, знання основних програм.
Android, iOS

Водійське посвідчення:
Категорія В,В1,С

Рекомендації надаються за запитом.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: