Resume from May 14, 2023

Юрій

Інженер з автоматизації, КВПіА

Age:
59 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Myronivka

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

інженер з автоматизації виробничих процесів

from 06.1991 to 10.2017 (26 years 4 months)
НОРД (Машинобудування)

Knowledge and skills

Simatic Step 7 TIA Portal Simatic WinCC

Additional information

У 1989 році закінчив Донецький політехнічний інститут за фахом інженер-системотехнік. Два роки працював за розподіленням у науковому закладі, де отримав корисний досвід як не треба працювати. З 1991 по 2017 рік працював у виробничому підприємстві НОРД (місто Донецьк) від інженера 2 категорії до керівника групи автоматизації. Попри набуття адміністративного досвіду завжди був "граючим тренером". Промислові контролери SIEMENS, OMRON, MITSIBISHI, ... - від розробки проекту до введення в експлуатацію, супровід та обслуговування промислових комплексів на базі цих та багатьох інших засобів автоматизації. Приймав участь у створенні систем автоматизації при будівництві трьох заводів по виробництву побутової техніки, завдяки цьому маю досвід роботи з холодильними та іншими тепловими машинами.
По припиненню діяльності ПАО НОРД у 2017 році пізнав особистості роботи самозайнятого працівника. За цей час виконував різноманітні роботи - електрофікація об’єктів, ремонт та обслуговування засобів автоматизації на птахофермах та тваринницьких комплексах, підприємствах переробної промисловості – всюди, де був задіяний хоч який промисловий контролер чи частотний перетворювач.
У вересні 2021 року був прийнятий на посаду інженера з автоматизації у технічний департамент ФК «ШАХТАР», де працюю і нині. На жаль, війна стала на перешкоді тих завдань, які я мав би виконати у цій чудовій команді.
Тому у черговий раз готовий почати спочатку і чекаю на ваші пропозиції.
Одружений, маю дорослих дочку та сина. На жаль, моє житло залишилось на окупованій території. Але маю посвідчення водія категорії В та мого вірного помічника Renault Kangoo, який допомагає мені і в роботі, і на рибалці. Ще маю посвідчення про допуск до електроустановок напругою до 1000В. Англійською читаю технічну документацію, мою розмовну англійську розуміють тільки китайці.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: