Resume from May 18, 2023 File

Сергій

SMM-менеджер

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Фащук сергій

[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта

Економічне та соціальне планування, викладач економіки, маркетинг, магістр | Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана
1990 –1995

Досвід роботи
Креативний директор ХОХМ хмельницький обласний художній музей сучасного мистецтва
10.2020 – 07.2022
Налагодження співпраці з міжнародними проектами на предмет залучення додаткових джерел фінансування, розробка проектів грантів. Впровадження освітніх та популяризаційних проектів. Фандрейзинг для освітніх програм музею.

Маркетинг директор | GETHER GROUP- девелоперська компанія
07.2021 – 09.2021
Репутаційний маркетинг, суббрендінг, фрагментарна корекція брендбуку (місія, візія, позиціонування компанії). Стратегія СММ, редизайн веб-сайту, неймінг, слоган компанії та його ув'язування з підрозділами, etc.

Креативний директор проекту | ХОХМ хмельницький обласний художній музей сучасного мистецтва
02.2020 – 10.2020
Проект «Ребредингова кампанія Хмельницького обласного художнього музею: Час оновлення». Впровадження міжнародного досвіду у розвитку та популяризації музею, підготовка та створення бренд буку, аналіз платформи бренду ХОХМ, розробка критеріїв для ребредингу, проведення стратегічних брейстормінгів та методичних тренінгів для працівників музею, проведення фотозйомок.

Креативний директор | Рекламна агенція повного циклу «7 Сommunications»
11.2016 – 05.2018
Співпраця та комунікація з зарубіжними офісами українських представництв. Креативні концепції для IT та non-IT індустрії: презентації, виставкові стенди, інтеграція в програми лояльності, маркетинговий супровід (Dell, Intel, Lenovo, Motorola, Kingston, Hyper X); агро сектори (BASF, Adama, Syngenta, Аптека Садівника), лонч снеків для Київ Хліб. Мультизадачні рекламні комунікації, управління командою, управління проектами, project management, розробка стратегій просування . Підвищено прибутковість проектів та розширено сферу послуг. Управління та супровід проектів на усіх рівнях.

Еккаунт директор | THE SAME рекламна агенція повного циклу
02.2020 – 09.2020
Менеджер проекту з відкриття та підготовка та координації заходів для ЦУМ Grand Opening, project management

Студент| Інститут підвищення кваліфікації
01.2016 – 09.2016
Міжнародній маркетинг з курсом ділової англійської

Аналітик-маркетолог | The ICON concept store
02.2014 – 10.2015
Кризовий маркетинг, формування підрозділу онлайн сервісів, модернізація сайту онлайн продажів, робота з зарубіжними партнерами, супровід та управління проектами.

Креативний директор | FULL CONTACT (Tabasco group), рекламна агенція
02.2011 – 10.2013
Проектний менеджмент. Розробка BTL активностей для Kyivstar, Discovery channel (TLC channel), MAXUS, ПУМБ, корпоративне видання "Київстар"- "Бізнес Дайджест" (координація дизайну, верстки, контент), комунікація з клієнтами та взаємодія з внутрішньою командою Посилення позицій агентства у роботі з ключовим партнером (Kyivstar).

Аналітик-маркетолог | Soul Spa Club
10.2010 – 05.2011
Ребрединг, оптимізація зон обслуговування, маркетинг програм розвитку бренду на найближчі два роки: Збільшення на 20% притоку первинного клієнта, повне утримання існуючої клієнтської бази. Збільшення за середнім чеком на 15%. Підвищено загальний фон лояльності до бренду.

Креативний директор | ICON
03.2009 – 05.2010
Marlboro Gold Edge Events - Маркетинг по просуванню марки Marlboro Gold Edge. Концепція проведення Gourme festival для Martel. Розробка, візуалізація, виробництво POS та повне створення експо зони для Chivas у розважальному комплексі Dynamo Lux, Інтеграція Nemiroff для концерту Depeche Mode, BTL активності для SOBRANIE. Проектний менеджмент, управління командою, та робота з іноземними підрядниками.

Креативний директор | Pulse (UK)
02.2014 – 10.2015
Неймінг,брендінг та маркетинговий супровід запуску Intercontinental Hotel (в співпраці з UK head office). Розробка та продакшн для HYATT Нотel, «Vision magazine» (повний менеджмент проекту, тісна співпраця з британськім та японським представництвами. Визнане найкращим виданням корпоративної мережі HYATT). Розробка ідеологічного вектору для Baker Tilly (корпоративна айдетика) Юнік Фармасьютікалс ( Деклоран +) Skania (саміт представництв Європи) Райфайзен банк, VAB, Evrasia group (будівельний холдинг). Project reporting advocacy для топ-мененджменту закордонних офісів представництв.

Креативний директор, маркетинг спеціаліст | L’OPTIMUM magazine (France)
10.2005 – 06.2016
Адаптація та менеджмент продукту видавничого дому JALOUIS

Керівник департаменту реклами | SANAHUNT
09.2004 – 11.2005
Цільова взаємодія з іноземними офісами компаній, представлених в магазині, project & human management, супровід усіх активностей для внутрішніх та зовнішніх партнерів.

Головний редактор журналу «ЄВА»| Publishing holding VAVILON
09.2000 – 10.2004
Упавління проектом, бюджетами, командою, цільова взаємодія з зовнішніми та внутрішніми партнерами та підрядниками, коммунікація з посольствами та Синдикатом Моди (France)

Заступник головного редактора журналу «ЄВА», арт директор | Publishing holding VAVILON
05.1997 – 09.2000

Навички
• Впевнений користувач MS Office (Power Point,Word, Excel та ін.)
• Аналітичні навички, робота з даними
• Робота з документами
• Навички швидкого адаптування та вирішення проблем
• Англійська мова –B2 (British Council certificate)
• Українська для держслужбовців: сертифікат - відмінно

Особисті якості
• Стресостійкість та швидка інтеграція в проекти
• Комунікабельність
• Результатоорієнтованість

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: