Resume from March 21, 2024

Анастасія

SMM-менеджер

Employment:
Part-time.
Age:
18 years
City of residence:
Zastavna
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Secondary

Knowledge and skills

Ініціативність Креативність Пунктуальність Відповідальність Організованість Комунікабельність Активність Прагнення вдосконалюватися Canva Створення Reels Зйомка stories InShot Adobe Lightroom Adobe Photoshop Розробка контент-плану

Language proficiencies

English — average

Additional information

Майбутня студентка, скоріш за все факультету маркетингу, або ж IT-сфери. Мені ще поки 17, але хочу самовдосконалюватися та працювати. Організована, постійно беру відповідальність на себе, все виконую якнайкраще, грамотна, веду соц-мережі, слідкую за трендами і за тим, що «заходить» людям. З 10 років практикуюся в різних редакторах і тому подібне. За цей час стала з ними на «ти». Швидко вчуся і прислухаюся до потреб. Був досвід роботи із платформою «Tik Tok», як і в особистому розвитку сторінки, так і в прагненні зрозуміти його алгоритми. Вмію створювати цікавий і якісний контент, тому що займалася дропшипінгом і самостійно вела сторінку. Зі мною легко комунікувати. Горю цією сферою.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: