Resume from May 20, 2023 PRO

Тетяна

Заступник керівника управління, керівник відділу аналізу ризиків у сфері безпеки

Age:
55 years
City of residence:
Bucha
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст

from 05.2016 to now (8 years 1 month)
Національне антикорупційне бюро України (Державні організації)

Головн.спеціаліст відділу по роб. зі свідками та заявн. Упр.по роб. з громадск

from 05.2016 to now (8 years 1 month)
Національне антикорупційне бюро України, Київ (Державні організації)

Головний спеціаліст відділу по роботі зі свідками та заявниками Управління по роботі з громадськістю НАБУ. Виконувана робота: первинна правова оцінка заяв про кримінальні правопорушення, підготовка проєктів відповідей на звернення, заяви, скарги громадян, запити про доступ до публічної інформації, направлення звернень до інших державних органів за належністю, особистий прийом громадян у громадській приймальні Національного антикорупційного бюро України.

Начальник юр. відділу, начальник Управління судового захисту банку

from 08.2010 to 02.2016 (5 years 6 months)
АТ "Укрінбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

договірно-правова робота (всі види банківських договорів, цінні папери, акредитив, вексель, господарські договори тощо), претензійно-правова робота, судовий захист, складання процесуальних документів, представництво банку у судових інстанціях всіх ланок (цивільне, господарське, адміністративне кримінальне право та процес), розробка, опрацювання внутрішніх нормативних актів, статутних документів, робота з виконавчою службою, опрацювання запитів правоохоронних органів, судових ухвал про арешт коштів, трудове право тощо

Education

Київський університет імені Тараса Шевченка

Юридичний, правознавство, Київ
Higher, from 1988 to 1993 (5 years)

Knowledge and skills

Самостійне прийняття рішень Управлінські навички Кримінальне право Кримінальне процесуальне право Антикорупційне законодавство ЗУ "Про доступ до публічної інформації" ЗУ "Про звернення громадян" ЗУ "Про публічні закупівлі" ЗУ "Про запобігання корупції" ЗУ "Про державну службу" 17 років роботи у банках Від юрисконсульта банку до начальника Упр судового захисту банку Господарське право Господарський процес Трудове законодавство Цивільне право та цивільний процес Фінансове право Робота в команді 2 р. роботи в прокуратурі Відповідальність Доброчесність Маю адвокатське посвідчення

Language proficiencies

English — average

Additional information

Що для мене головне та чого неухільно дотримуюсь сама у житті та роботі: чесність, порядність, дотримання свого слова, якісне виконання завдання в строк, вміння працювати в команді, повага до людей, позитивний настрій.
Додам, що після перебування на початку війни протягом 10 днів під майже цілодобовим обстрілами у Бучі, самостійної евакуації через Романвській міст (йшли до нього 10 км пішки під обстрілами, коли йдешь і невідомо куди буде наступний приліт), дивлюсь на життя по-іншому, радію кожному дню і вірю в найкраще та у нашу обов'язкову перемогу.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: