Resume from April 26, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/9688787

Помічник адвоката

Employment:
Part-time.
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помічник адвоката

from 08.2022 to 09.2022 (1 month)
Офіс підтримки родин військовослужбовців( при ЛОВА), Львів (Юриспруденція)

Моїм завданням було надавати первинні консультації клієнтам разом із адвокатом, згодом за дорученням адвоката допомагати складати звернення/ позови до суду/ заяви.

Консультант

from 01.2021 to now (3 years 4 months)
Юриспруденція

Консультування клієнтів, найчастіше консультувала військових,їх рідних,а також у сфері кримінального,а саме писала клопотання,брала участь у проекті «Право на життя»,де працювали з довічно ув‘язненими,проводили їх допит.
Також маю досвід у написанні позовів до суду у сфері цивільного права,а саме у сфері сімейного.

Education

ЛНУ ім.І.Франка

Юридичний, Львів
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Knowledge and skills

Дисциплінованість Письмовий переклад Усний переклад Переклад відео

Language proficiencies

  • English — above average
  • German — beginner

Additional information

Найбільше мені цікаве кримінальне право( і відповідно кримінальний процес). В університеті маю досить високі бали з цих предметів, хороші знання, стараюсь завжди опрацьовувати судову практику( частіше саме практику Верховного Суду).
Не байдужа до цивільного процесу,в якому вже маю практику завдяки юридичній клініці.

Також працювала у проекті "Право на життя", де маю змогу спілкуватись з довічно ув'язненим і вже мала досвід проведення допиту.

Так як навчаюсь на бюджеті і отримую академічну стипендію, то з інших предметів моя успішність теж достатньо хороша. У зв'язку з роботою у юридичній клініці, маю навички зі складання позовів, заяв, консультування клієнтів. Найчастіше це були справи пов'язані з військовими та їх родинами, а також справи у сфері сімейного права, але також консультувала і в питаннях медичного, кримінального, цивільного права, які також є досить цікавими для мене.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: