Resume from June 5, 2023 File

Сергій

Комерційний директор

City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
Фротер Сергій Володимирович

Особисті данні:
Дата народження: 19 серпня 1981 р.

Громадянство: України

Сімейний стан: одружений

Діти: дочка – Фротер Аліна Сергіївна, 22.08.2005 р.н.
дочка – Фротер Ульяна Сергіївна, 04.04.2011 р.н.

Освіта:
1987-1998
Шаргородська середня школа №2, закінчив з відзнакою.
1998-2003
Уманська державна аграрна академія, факультет „Обліку та аудиту”, за спеціальністю – „Облік та аудит”, кваліфікація – магістр з економіки.

Досвід роботи:
З 01 листопада 2015 року по теперішній час

З 01 серпня 2014 року по 31.10.2015

З листопада 2011 р. по серпень 2013 р.

З жовтня 2005 р. по жовтень 2011 року

Регіональний директор Вінницької філії ТОВ „ПОСТ ФІНАНС” Група Компаній „НОВА ПОШТА”. Функціональні обов’язки – керівництво мережею відділень по області (27 районів області) (95 відділень, 280 працівників), забезпечення рівня касової дисципліни по всім відділенням, забезпечення рівня прибутковості філії, робота з персоналом, організація навчання персоналу, залучення корпоративних клієнтів на обслуговування (проведення презентацій продуктів, підписання договорів).

Керуючий Вінницькою регіональною дирекцією ПАТ Банк “Траст”. Функціональні обов’язки - відкриття Регіональної дирекції з нуля, керівництво Регіональною дирекцією, відкриття відділень в Вінницькій області, робота по залученню клієнтів для продажу продуктів корпоративного та роздрібного бізнесу (кредитування юридичних та фіз. осіб, відкриття поточних рахунків юридичних осіб, депозитних та поточних рахунків, відкриття зарплатних проектів тощо), робота по залученню на обслуговування клієнтів малого і середнього бізнесу та юридичних осіб, проведення презентацій на підприємствах (щотижневі зустрічі з керівництвом та персоналом підприємств, що обслуговуються в банку для продажу продуктів індивідуального бізнесу), моніторинг виконання планових показників, керівництво персоналом.

Керуючий відділенням №1300 «Вінницька дирекція ПАТ «БАНК ФОРУМ».
Функціональні обов’язки - керівництво роботою відділення, робота по залученню клієнтів для продажу продуктів індивідуального бізнесу та корпоративного бізнесу (кредитування юридичних та фіз. осіб, відкриття депозитних та поточних рахунків, відкриття зарплатних проектів тощо), робота по залученню на обслуговування клієнтів малого і середнього бізнесу та юридичних осіб, проведення презентацій на підприємствах (щотижневі зустрічі з керівництвом та персоналом підприємств, що обслуговуються в банку для продажу продуктів індивідуального бізнесу), моніторинг виконання планових показників, контроль роботи відділення та інше.

Вінницька дирекція ПАТ „БАНК ФОРУМ” – Начальник управління продажу продуктів індивідуального бізнесу.
Функціональні обов’язки – Координація і контроль роботи відділень банку по Вінницькому регіону, розробка і запровадження стратегії продажу банківських послуг (аналіз та вивчення банківських продуктів банків-конкурентів, підготовка на Головний банк пропозицій по розробці нових банківських продуктів актуальних для регіону), планування і контроль за виконанням плану продажу згідно річного бюджету дирекції, заключення договорів з агентствами нерухомості , автосалонами, рекламними і страховими компаніями по впровадженню банківських послуг на території регіону, робота з проблемною заборгованістю (щоденні зустрічі з проблемними позичальниками, реструктуризація проблемної заборгованості, робота по реалізації заставного майна), проведення тренінгів та семінарів для співробітників дирекції та відділень.
З липня 2005 р. по вересень 2005 р.
Вінницька філія АКБ „Східно – Європейський банк” – начальник відділу активно – пасивних операцій.
З квітня 2004 року по червень 2005 року
Вінницька філія АТ „Укрінбанк” – заступник начальника кредитного відділу.
З жовтня 2003 року по березень 2004 року
Вінницька філія АТ „Укрінбанк” – головний економіст кредитного відділу.
З квітня 2003 року по вересень 2003 року

Вінницька філія АТ „Укрінбанк” – провідний економіст кредитного відділу.
Спеціальні навики:
• Работа с компьютером (Microsoft Office, Excel, , ел. пошта, інтернет)
• Знання іноземних мов:
• Німецький ( розмовна – з квітня 2002 року по вересень 2002 року проходив стажування та навчання в Німеччині), російська – вільно, англійська з словником.
Неодноразово проходив різноманітні тренінги по банківським та логістичним продуктам, про що є відповідні сертифікати.
Вміння працювати в команді, мобільний, відповідальний, цілеспрямований, організований, комунікабельний, легко та швидко навчаюсь.
Водійське посвідчення категорій «А» та «В».
Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: