Resume from May 23, 2024

Ярослав

Керуючий

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий

from 07.2022 to now (1 year 10 months)
INVINO, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

•Відкриття з нуля гібридного проекту (салон елітних вин та кафе)
•Розробка посадових інструкцій та внутрішньої документації закладу.
•Підбір,контроль та організація навчання персоналу.
•Створення асортиментної матриці, аналіз реалізації продуктів виномаркету та кафе
•Участь у формуванні контенту для соц. мереж. Контроль позиціонування проекту в соц.мережах.
•Аналіз фуд косту кафе та формування цін
•Пошуки постачальників, заключення договорів
•Робота з 1С. Контроль: інвентарізацій, списань, переміщень продукції
•Організація іміджових заходів (тематичні вечірки, дегустації).
•Контроль касової дисципліни

Кавіст та спікер

from 03.2021 to 02.2022 (11 months)
INVINO, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

•Організація правильного зберігання та догляду за сирами та винами
•Дотримання касової дисципліни
•Проведення дегустацій
•Участь у формуванні асортименту
•Продажі вина та міцного алкоголю

Менеджер ресторану

from 04.2018 to 01.2020 (1 year 9 months)
ресторан «Kokawa», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

•Забезпечення високої якості обслуговування відвідувачів, у тому числі шляхом перевірки їх прохань та скарг
•Підбір персоналу (офіціанти, бармени, портьє та тех. персонал)
•Участь у формуванні контенту для соц. мереж. Контроль позиціонування ресторану в соц.мережах.
•Аналіз цін меню та барної карти. Формування націнки
•Формування барної карти
•Підбір постачальників алкоголю
•Складання графіка персоналу
•Організація іміджевих заходів (тематичні вечірки, дегустації).
•Участь в організації банкетів
•Навчання персоналу
•Участь у складанні посадових інструкцій персоналу
•Контроль інвентарізацій, списання продуктів та відмовників гостей ресторану
•Контроль касової дисципліни

Additional education and certificates

«‎Wine school by GOODWINE» м. Київ Курс «‎HoReCa»

2016, 1 місяць

Knowledge and skills

MS Office Email Веб-браузеры 1С:Торгівля і склад Стресостійкість Уміння аналізувати Управління рітейлом Критичне мислення

Additional information

Закоханий у теруарні продукти, такі як вино та сир. З 2015 року щомісяця проводив пейринги та дегустації сиру з вином, крафтовим пивом, міцним алкоголем та устрицями. У 2020 році пробував себе в організації виробництва сиру.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city