Resume from May 16, 2024 File

Sergii

Лікар-координатор, психіатр

Age:
38 years
City of residence:
Kropyvnytskyi
Ready to work:
Dnipro, Kherson, Kyiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ярославцев сергій олександрович

Доктор Медичних Наук,
Завідувач гострого чоловічого психіатричного відділення №8,

Контактна інформація
ТЕЛЕФОН:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

АДРЕСА ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

ОСВІТА та Досвід роботи
Закінчив школу з відзнакою та отримав "Золоту медаль" у 2003 році. У 2009 році закінчив Національний Медичний Університет ім.О.О.Богомольця, м.Київ, отримавши диплом з відзнакою, диплом серія КВ№37240362 від 25 червня 2009 року.

Починаючи з 2009 року, я працював у Херсонській обласній психіатричній лікарні лікарем гострого психіатричного відділення. Здобув науковий ступінь кандидата медичних наук за спеціальністю Психіатрія в вересні 2016 року. За час отримав кваліфікацію Дитячого Психіатра в грудні 2016 року.

У травні 2019 року я отримав вищу категорію за спеціальністю Психіатрія. Пізніше завершив навчання за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування" та набув ступінь магістра М20№168361 від 31 грудня 2020 року.

З липня 2022 року я працюю завідувачем гострого психіатричного відділення в КНП "Клінічна Обласна Психіатрична Лікарня Кіровоградської Обласної Ради". З листопада 2022 року я очолюю відділення психологічної реабілітації ветеранів при КНП "Клінічна Обласна Психіатрична Лікарня Кіровоградської Обласної Ради".

21 лютого 2024р захистив дисертацію на наукове звання доктора медичних наук при ДЕРЖАВНІЙ УСТАНОВІ
"Інститут неврології, психіатрії та наркології Національної академії медичних наук України" м.Харків. Робота присвячена «Когнітивним порушенням при депресивних розладах».

Я маю досвід роботи в галузі медицини за спеціальністю Психіатрія протягом 14 років, та знання в галузі Публічного Управління та Адміністрування. Володію досвідом роботи з пацієнтами різного віку та з різними психічними розладами, зокрема, з дітьми та ветеранами. Володію знаннями та практичним досвідом у лікуванні психічних розладів. Маю добрі комунікаційні навички, вмію працювати в колективі та з пацієнтами з різними потребами та особливостями. Зацікавлений у професійному розвитку та покращенні якості надання медичних послуг у галузі психіатрії та психології.
Маю високу відповідальність та прагнення допомогти своїм пацієнтам досягти покращення свого психічного здоров'я. Зацікавлений у проведенні наукових досліджень в галузі психіатрії та психології та публікації наукових статей.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: