Resume from June 11, 2024

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/9833182

Адміністратор

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Dnipro

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор

from 09.2023 to 03.2024 (6 months)
ТОВ Красень І К, Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Education

ДДАЕУ

Факультет менеджменту і маркетингу, спеціальність менеджмент, Дніпро
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Knowledge and skills

Стресостійкість Продуктивність Комунікабельність Ведення CRM Прямий продаж Активний продаж Робота із запереченнями Управління командою Самомотивація Ведення документації Лідерство

Additional information

Доброго дня! Мене звати Микола, мені припала до ока Ваша вакансія, так як бачу в ній себе. Наразі працюю три місяці менеджером із імпорту в компанії “EcoCup”, але через розбіжності з керівником на рахунок офіційного працевлаштування вимушений знову податися в пошуки. До зміни місця роботи працював адміністратором офісу та помічником керівника в компанії ТОВ «Красень І К» комунікація на всьому рівні виробництва, постійні розмови та переговори з постачальниками продукції та замовниками, укладання договорів із замовниками, періодичний моніторинг продукції якою займається компанія, також веду звітності, планування робочого процесу, видання завдання відведеному персоналу та перевіряю виконання їх роботи, виконую додаткові доручення від керівництва, також постійні обговорення процесу та нових ідей із керівником. Працюю в базових офісних програмах на досвідченому рівні, завжди готовий до вивчення чогось нового, так як раніше про галузь у якій наразі працюю нічого не знав і зараз маю достатньо високі знання.
До нинішньої роботи працював у компанії Vodafone 1,5 року, починаючи з оператора вхідної лінії та через свої досягнення пройшов відбір до оператора чату та досягав вершин уже там, постійною мотивацію для додаткових продажів були додаткові гроші за успішність у цій справі, тому також займав одні з перших місць. Про себе можу сказати: обожнюю досягати цілі та важливо бачити потенціал, пунктуальний, стресостійкий, приймаю зважені рішення, знаходжу вихід із ситуації, чесний, працюю добросовісно (так щоб за мою роботу не було стидно). Наразі маю повних 21 рік, навчаюся на четвертому курсі спеціальності «Менеджмент і Адміністрування».
Моєю метою на роботі є досягання нових вершин, так як бачу себе амбітним та людиною яка може брати на себе відповідальність і виконувати задачі добросовісно, також оптимізація процесу та висловлення своїх ідей із подальшою їх реалізацією.
Мої хоббі, це вивчення нових для себе програм і їх освоєння, відвідування тренажерної зали та читання книг.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: