Resume from February 9, 2024

Дмитрий

Фінансовий консультант

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
44 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa, Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Консультант з розвитку

from 05.2007 to 07.2023 (16 years 2 months)
ТОВ "Правовий консалтинг", Харків (Юриспруденція)

Knowledge and skills

Договірне право Претензійно-позовна робота з боржниками Составление процессуальных документов Управлінські навички Активний продаж Продаж банківських продуктів Уміння аналізувати Фінансовий аналіз Ведення переговорів

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Мешкаю в Туреччині. Пропоную будь-які форми співробітництва або надання послуг за договором з питань супроводження бізнес-інтересів юридичних осіб у Туреччині, Румунії та країнах Євросоюзу. В Україні з 2001 до 2020 року працював адвокатом. Працював із юридичними та фізичними особами. Спеціалізація: договірне право, претензійно-позовна робота з боржниками, повернення боргів, ведення ділового листування, представництво в судах, контролюючих та правоохоронних органах, реєстрація юридичних осіб. Крім того, проводжу систематичний аналіз та прогнозування змін валютного та фондового ринків, ринку криптовалют. Проводжу аналіз фінансово-політичних показників з метою визначення сприятливих умов ведення бізнесу, визначення територіально перспективних ринків збуту.Можливі будь-які форми співробітництва щодо організації та супроводу бізнес-інтересів, просування товарів та розвитку ділових контактів на ринках Туреччини, Румунії та країн Євросоюзу, придбанні рухомого та нерухомого майна, організації та розвитку представництв й філій, участь у переговорах та вирішення інших питань. Мови:Українська, російська — вільно, діловий стиль.Англійська – розмовний, середній рівень.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: