Resume from October 18, 2023 PRO

Юлія

Дизайнер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
21 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Швачка

from 08.2022 to 10.2022 (2 months)
Вовк Груп, ТОВ (Легка промисловість)

Education

Київський фаховий коледж прикладний наук

Технології фешн-бізнесу, Київ
Unfinished higher, from 2022 to 2025 (3 years)

Київський фаховий коледж прикладний наук

Дизайн одягу, Київ
Specialized secondary, from 2018 to 2021 (3 years)

Навчилася працювати як традиційно на папері, так і програмах, таких як Photoshop та Procreate для створення якісних, оригінальних ілюстрацій та ескізів моделей. Опанувала розробку дизайнерських проєктів у програмах Office, таких як Word та PowerPoint, аналізу обраних тем з подальшою презентацією. Також маю базові навички шиття, конструювання та моделювання.

Knowledge and skills

Пунктуальність Здатність до навчання Адаптивність Уміння слухати Комунікабельність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Мультизадачність Креативність Графічний дизайн 2D-графіка

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — above average

Additional information

Пропрацювала два місяці у швейному цеху, де мала змогу усвідомити, що бажаю змінити вектор розвитку. Втім, я навчилася працювати в команді, зрозуміла на що треба звертати увагу в колективі а також які навички в комунікації знадобляться.
Хочу обіймати посаду що дозволить мені вчитися та розвиватися, мати змогу проявляти свій креатив та творчість, а також мати можливість знайомитися з людьми, які б мене нахидали.
Маю гарний рівень англійської завдяки курсам, які відвідувала з малих років, а також через подальший саморозвиток, що наразі дає мені можливість споживати англомовний контент.
Я дуже творча та креативна, мені подобається вчитися новому та створювати щось своє. Досить комунікабельна та невимушена, люблю спілкуватися з цікавими людьми, що поділяють мої інтереси.

Мій Біханс: https://www.behance.net/juliamamaieva

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: