Resume from April 23, 2024 PRO

Констянтин

Інженер з експлуатації, енергетик, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з організації експлуатації та ремонту

from 08.2017 to now (6 years 9 months)
ТОВ "СІТІ МОДУЛЬ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль експлуатації, ремонту та обслуговування готелю (CITYHOTEL****), ремонт номерного фонду, інженерних систем, систем пожежогасіння та димовидалення. Контроль та оперативне управління інженерними мережами, припливно-витяжни системи, фанкойлами, чилерами. Контроль виконання Правил ОП та ТБ, пожежної безпеки технічним персоналом.
Організація технічно правильної експлуатації та своєчасних ремонтів інженерного обладнання, безперервне забезпечення підприємства енергоресурсами, контроль за раціональним використанням енергоресурсів, проведення робіт з благоустрою прилеглої території. Ведення звітної, технічної документації (Київводоканал, екологія Київводоканалу, ДТЕК, Київгаз, Ясно). Технагляд проектних, монтажних робіт та робіт із запуску в експлуатацію нових інженерних систем, обладнання, модернізація обладнання. Контроль, прийом, робіт у підрядників, прийом та введення в експлуатацію об'єкта від генпідрядної організації.

Начальник відділу експлуатації

from 12.2012 to 08.2017 (4 years 8 months)
ДП "Апрітек", Київ (Видавництво, поліграфія)

Організація та контроль експлуатації, ремонту офісної будівлі (2500 м²), складських приміщень (3000 м2). Ведення звітної, технічної документації. Робота із контролюючими органами. Укладання, переукладання договорів (Київенерго, Обленерго, Облгаз, Київводоканал). Контроль, прийом робіт підрядних організацій. Роботи з благоустрою прилеглої території. Контроль виконання Правил ОП та ТБ, Правил пожежної безпеки (відповідальний за пож. безпеку) технічним персоналом.

Головний енергетик

from 07.2011 to 12.2012 (1 year 5 months)
ТОВ "Грівлад", Київ (Нерухомість)

Організація та контроль експлуатації, ремонту та обслуговування торгового центру (ТЦ "Аркадія"), інженерних систем, обладнання, у тому числі комплексних газових енергоустановок (генераторів загальної потужністю 3,5 мВт ) серії «Енерго-Альтернатива» з двигуном-генератором Caterpillar G-3508, G-3516, холодильних станцій на базі абсорбційних холодильних машин (чилерів) серії LCC-24(S) виробництва компанії Sanyo, що працюють на гарячій воді з градирнями серії LSTA8P-243. Систем когенерації, пожежогасіння та димо видалення, контролю та оперативного управління інженерними мережами, кондиціонерів, конвекторів припливно-витяжних систем, фанкойлів, метеостанцій. Контроль виконання Правил ОП та ТБ, пожежної безпеки. Роботи з благоустрою прилеглої території. Ведення звітної, технічної документації. Технагляд проектних, монтажних робіт та робіт із запуску в експлуатацію нових інженерних систем, обладнання, модернізація обладнання. Контроль, прийом робіт у підрядників. Організація та контроль створення нових ділянок «під ключ».

Education

Університет "Україна"

Інженер електрик, Київ
Higher, from 2012 to 2016 (4 years)

Київський Енергетичний Технікум

Монтаж та експлуатація електричних станцій, Київ
Unfinished higher, from 2002 to 2005 (3 years)

Knowledge and skills

V група з електробезпеки Водійські права кат. B MS Excel MS Office Правила експлуатації ліфтів Охорона праці на виробництві Оператор котельні Првила експлуатації сосудів під тиском Правила пожежної безпеки

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

References

  • Ковтун Станіслав Николайович

    Ковтун Станіслав Николайович

    Директор, ООО "Грівлад"

    Contact details are hidden
  • Бельцевич Юрій Генадійович

    Бельцевич Юрій Генадійович

    Директор технічного департаменту, ТОВ "СІТІ МОДУЛЬ"

    Contact details are hidden

Additional information

Адреса: м. Київ, вул. Сержа Лифаря (Троєщина)
Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта:
2002-2005р. Київський Енергетичний Технікум -інженер-електрик.
2014-2016 Університет "Україна" -інженер-електрик
Маю власний автомобіль, права категорії «В», стаж водіння понад 20 років.
Володію ПК на рівні користувача.
Особисті якості:
Відповідальний, пунктуальний, виконавчий, вмію приймати рішення, швидко навчаюсь та орієнтуюсь у нововведеннях, вмію працювати у колективі

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: