Андрей

Экономист, специалист тендерного отдела (закупки, продажи), 4 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

инженер,экономист

from 12.2010 to now (13 years 9 months)
Филия НАК "Нефтегаз Украины", Полтава (добыча, переработка нефти и газа)

Ведення реєстру отриманої від відділів тендерної документації та проектів договорів. Готує проекти оголошень про закупівлі та забезпечує їх підписання Головою тендерного комітету. Веде реєстр надання учасникам рахунків-фактур на оплату тендерної документації та контролює їх сплату. У разі необхідності повідомляє всіх учасників процедури закупівлі про продовження строку подання тендерної пропозицій, внесення змін до тендерної документації, зміни місця і часу розкриття тендерних пропозицій. Підготовка та надання для візування та підписання протоколів розкриття та оцінки. Інформування учасників торгів про результати тендеру та надання повідомлення про акцепт переможцю торгів. Видає та веде облік рахунків-фактур акцептованим учасникам торгів та здійснює контроль за оплатою витрат, пов’язаних з укладанням договорів та контролює проплату рахунків-фактур. Готує проекти звітів про проведені закупівлі
Складання звітності про результати проведення закупівель. Узагальнює звітність про результати проведення закупівель. Ведення реєстру укладених договорів згідно проведених процедур закупівель. Веде реєстр скарг, що надійшли на адресу тендерного комітету, та надає їх до юридичного відділу для правового обґрунтування та вирішення .

Education

Харьковский университет Воздушных Сил

Автоматизированых систем управления, Харьков
Higher, from 2006 to 2010 (3 years 11 months)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: