Resume from May 12, 2024 File

Артем

Ортопед-травматолог

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Божко Артем Володимирович 25.12.1995
Навчався у ВДНЗУ “ Українська медична стоматологічна академія “ м. Полтава ( 2013-2019) лікувальна справа.
Лікар-інтерн Ортопед травматолог з 2019-2020 проходив стажування на базі Київської обласної лікарні ( відділення травматології ). З 2020-2021 проходив стажування на базі КНП” Київська Міська Клінічна Лікарня Медичної Допомоги ” ( відділення травматології номер 2). В 2021 році проходив стажування в КНП” ББЛІЛ” м. Бориспіль травмпункт. Проводив консультативну та лікувальну допомогу пацієнтам з травмами та хворобами кістково-м'язової системи. Асистування на травматологічних та ортопедичних операціях. Післяопераційне ведення пацієнтів.
Лікар Ортопед-Травматолог з серпня 2021 – по теперішній час в КНП “ Згурівська лікарня Згурівської селищної ради ” . Консультативна та лікувальну допомога пацієнтам з травмами та хворобами кістково-м'язової системи в умовах амбулаторії та стаціонару. Надання невідкладної травматологічної допомоги, а саме хірургічна обробка ран, закрита репозиція переломів кісток, вправлення вивихів, накладання іммобілізуючих пов'язок тощо. Ведення медичної документації згідно стандартів НЦЗУ.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: