Resume from April 24, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/9865884

Інженер ВТК

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач лабораторії

from 10.2010 to 08.2022 (11 years 10 months)
Палп Мілл Прінт, Київ (Видавництво, поліграфія)

Посадові обов’язки: Організація та підтримка роботи виробничої лабораторії (враховуючи всі етапи контролю та процеси). Надання висновків відповідності якості матеріалів і сировини. Проведення розслідувань з метою виявлення причин випуску бракованої продукції, розробка рекомендацій та коригуючих процедур що до їх попередження та усунення. Надання консультацій співробітникам інших підрозділів у межах своїх повноважень. Розробка та підтримання в актуальному стані документів інтегрованої системи менеджменту. Проведення аудитів відповідності вимогам як на підприємстві, так і у постачальників, формування звітів по проведених аудитах, участь в розробці коригувальних дії по результатам виявлених невідповідностей. Участь в інвентаризаціях на підприємстві як матеріально відповідальна особа, та як член комісії по інвентаризації. Створення і розгляд повідомлень в SAP, своєчасність і повнота виконання призначених заходів. Формування та подання звітів по результатах діяльності підрозділу. Професійні досягнення: налагодження роботи ввіреного підрозділу до показника ефективності 100 %. (за оцінюваними критеріями). Складання реєстру екологічних аспектів (згідно вимог ISO 14001) та реєстру небезпек і ризиків ГіОП (згідно вимог ISO 45001).

Інженер-технолог лабораторії

from 11.2005 to 09.2010 (4 years 10 months)
Бліц-Інформ, Київ (Легка промисловість)

Посадові обов’язки: своєчасне та чітке проведення вхідного контролю сировини та матеріалів, вихідного контролю готової продукції, контроль якості напівфабрикатів, контроль параметрів технологічних процесів на виробництві, розробка рецептур пантонів офсетних фарб. Робота з технічною документацією на матеріали і сировину. Фіксування отриманих результатів згідно вимог внутрішніх документів та у системі SAP.

Завідувач сектором

from 08.2003 to 10.2005 (2 years 2 months)
УкрНДІнафтогазінформ, Київ (Освіта, наука)

Посадові обов’язки: періодичний аналіз стану галузі, написання галузевих аналітичних статей та оглядів, організація проведення галузевих виставок.

Education

НАУ

Авіаційної наземної техніки, інженер-технолог пально мастильних матеріалів, Київ
Higher, from 1995 to 2001 (6 years)

Additional education and certificates

Bureau Veritas

2020

Knowledge and skills

Знання офісних програм SAP Logon 1С:Підприємство Ведення документації Вміння користуватися лабораторним обладнанням ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001 PAS 99 ISO 19011 ISO 22000

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Є сертифікати 2020 року про навчання та успішно пройдене оцінювання курсу внутрішніх аудиторів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, PAS 99, ISO 19011 та ISO 22000. Є досвід проведення та проходження аудитів відповідності ІСМ підприємства стандартам ISO, а також досвід розробки оцінювання і складання реєстрів по екологічним аспектам (ISO 14001), небезпекам і ризикам ГіБП (ISO 45001), ризик-менеджменту (ISO 9001), небезпек і контрольних точок управління НАССР (ISO 22000).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: