- PRO
Ірина
Керуючий рестораном
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 37 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/986603/
Work experience
Керуючий рестораном
from 11.2015 to 03.2025
(9 years 4 months)
Ресторан «Балкон Cafe&Lounge”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Загальне забезпечення роботи ресторану та управління персоналом
- Набір персоналу, організація та контроль процесу навчання співробітників
- Нарахування заробітної плати персоналу
- Контроль прибутку та рентабельності
- Планування, складання бюджету
- Аналіз та оптимізація витрат
- Складання штатного розкладу
- Перевірка та облік результатів роботи ресторану, контроль виконання санітарних норм
- Контроль та покращення якості обслуговування
- Контроль касової дисципліни, ведення первинної бухгалтерії
- Контроль та проведення інвентаризацій матеріальних цінностей
- Контроль та ведення дозвільної документації
- Контроль руху товару
- Технологія виготовлення продукції (калькуляція)
- Спілкування з гостями, вирішення конфліктних ситуацій
Адміністратор ресторану
from 09.2014 to 11.2015
(1 year 2 months)
Ресторан "Балкон Cafe&Lounge”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та контроль ефективної роботи ресторану; Рішення адміністративно – організаційних питань. Планування та раціональна організація робочого часу персоналу (складання графіків та розкладу роботи); прийом резервів та зустріч гостей; прийом вхідних дзвінків. Розрахунок потреб ресторану в товарно-матеріальних цінностях (складання заявки на миючі засоби та господарські товари, необхідні для підтримки задовільного санітарного стану приміщень ресторану, посуду.); Контроль якісного обслуговування гостей; Ведення звітної документації. Здійснювати операції з прийому, обліку, видачі та зберігання коштів, використовуючи в роботі контрольно-касову машину.
Адміністратор ресторану
from 07.2013 to 09.2014
(1 year 2 months)
Чайкоф, Київ (Дизайн)
Організація та контроль ефективної роботи ресторану; Планування та раціональна організація робочого часу персоналу (складання графіків та розкладу роботи); Розрахунок потреб ресторану у продуктах та інших товарно-матеріальних цінностях (Складання заявки на барну продукцію, а також миючі засоби та господарські товари, необхідні для підтримки задовільного санітарного стану приміщень кафе, посуду.); Контроль якісного обслуговування відвідувачів; Ведення звітної документації. Здійснювати операції з прийому, обліку, видачі та зберігання коштів, використовуючи в роботі контрольно-касову машину.
Старший офіціант
from 01.2013 to 07.2013
(6 months)
"ГРК "Бабушкин сад", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
from 02.2012 to 01.2013
(11 months)
"ГРК "Бабушкин сад", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Член бригади ресторана
from 09.2008 to 02.2009
(5 months)
«МакДональдз Юкрейн ЛТД», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Київський національний торговельно-економічний університет
Ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, Київ
Higher, from 2010 to 2011 (1 year)
Спеціальність «технологія харчування» та здобула кваліфікацію магістра з технології харчування.
Київський національний торговельно-економічний університет
Ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, Київ
Higher, from 2006 to 2010 (4 years)
Базова вища освіта за напрямком підготовки "Харчова технологія та інженерія" та здобула кваліфікацію бакалавра з харчової технології та інженерії.
Additional education and certificates
Проходження професійних курсів адміністратора в школі ресторанно-розважального бізнесу "Рест&Бар"
12. 2011 - 02. 2012
Knowledge and skills
- MS Office
- Пользователь Internet
- Windows
- AutoCAD
- R-Keeper
- ArchiCAD
Language proficiencies
English — average
Additional information
Відповідальна, комунікативна, стресостійка, ініціативна, швидко навчаюсь, креативна, оптимістична. Маю досвід швидкого відновлення роботи ресторану за форс мажорних обставин.
Сімейний стан: заміжня, маю сина
Інтереси:
Психологія, література, туризм, спорт, танці, музика
Similar candidates
-
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном
30000 UAH, Kyiv -
Адміністратор салону, секретар, помічник, директор ресторану
Kyiv -
Директор ресторану
Kyiv -
Директор ресторана
55000 UAH, Kyiv -
Керівник кафе
Kyiv