Resume from April 30, 2024 PRO

Броніслав

Менеджер-аудитор, 14 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City of residence:
Kropyvnytskyi
Ready to work:
Kropyvnytskyi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер-аудитор

from 01.2024 to 03.2024 (2 months)
Мережа кафе "їжак", Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

До моїх обов'язків входив щоденний аудит кількох закладів, контроль якості на всіх етапах виробництва, контроль якості сервісу, та дотримання стандартів, тощо. Обробка негативних відгуків, виявлення помилок, надання зворотнього зв'язку персоналу, фіксації всіх проблем, та шляхів їх вирішення. Побудова та контроль графіку персоналу. Контроль дотримання дисциплінарної політики.
Великою частиною моєї роботи було навчання, адаптація, та атестація нового персоналу. Залучення "нових гравців" до команди. Проведення "п'ятихвилинок", та регуляція психологічного клімату в колективі.
Також в мою роботу входила розробка нових чеклистів для персоналу, скриптів обслуговування, прийняття участі в розробці дисциплінарної політики.
Крім всіх вищезазначених прямих обов'язків, я також пройшов стажування у всіх підрозділах мережі, включаючи бар, кухню, та колл-центр, щоб краще розумітися на тонкощах роботи лінійного персоналу, та отримати відповідну ступінь мультизадачності.

Адміністратор

from 08.2023 to 12.2023 (4 months)
Ресторан, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

До обов'язків входить ведення кассового обліку, забезпечення закладу всіма необхідними побутовими товарами, хімією та канцелярією, та ін.; Контроль роботи кухні та офіціантів, контроль якості продукції та контроль чистоти закладу; Прийом передзамовлення, та організація банкетів, весіль, іменин, поминок, тощо; Проведення співбесід, збір інформації про кандидатів на посаду. Створення графіку, фіксація робочих годин, та нарахування заробітної плати.
Під час роботи на посаді адміністратора набув досвід прийому, навчання та адаптапції персоналу, розвинув лідерські та організаторські якості, покращив власний тайм-менеджмент.

Продукт-менеджер

from 03.2022 to 05.2022 (2 months)
NFT-проект, Дистанційно (IT)

Виконував роль представника проекту, рекламного-менеджера, вів перемовини стосовно колаборації з іншими проектами. Дистанційно керував discord-ком'юніті, працював з великими обсягами тексту англійською, та брав участь в англомовних AMA-сессіях, групових дзвінках, усних перемовинах англійською.
Проводив опитування, та аналізував настрої ком'юніті. Проводив та регулював інтерактивні вікторини, конкурси, змагання. Модерував чат, слідкував за дотриманням правил проекту.

Education

Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка

Педагогіки, психології та мистецтв. Психологія
Higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Knowledge and skills

Організація адаптації персоналу Навчання персоналу Управління персоналом Складання чеклістів Внутрішній аудит Побудова графіків для персоналу Компʼютерна грамотність MS Excel Вмотивованість до розвитку Уміння працювати в режимі багатозадачності Навички переговорів Соціальна компетентність Аналітичне мислення Робота в команді Організаторські здібності Вмотивованість Комунікабельність Стресостійкість Здатність до навчання Тактовність Емпатія Неупередженість Проведення тренінгів Управління командою Управління рестораном Інвентаризація

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: