Resume from April 10, 2024

Oksana

Бiолог, лаборант, дослiдник, контролер якостi

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

UCM (Унiверситет Кирила та Мефодiя), Трнава, Словаччина

FPV (факультет природнiчих наук), кафедра прикладної бiологiї,, Трнава
Higher, from 2022 to 2024 (2 years)

Магiстратура з прикладної биологии. Вивчалися аналитичнi лабораторнi методи: робота з біоматеріалом: сепараційні методики, протеїни, нуклеїнові кислоти; імунодетекційні методи (імунодифузія, імуноелектрофорез), ІФА (ELISA, DAS-ELISA, Western-BLOT) та ідентифікація за допомогою PCR (RT-PCR, qPCR), газова та рідинна хроматографія, мікробіологічні техніки.

Стажування в лабораторії молекулярної біології та біотехнології тварин і рослин на науковому проєкті з детекції та аналізу вірусних інфекцій у сільськогосподарських рослин.
Дипломна робота в галузі вірусології та фітопатології.

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара

Біолого-екологічний факультет, кафедра фізіології людини і тварин, Дніпро
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Вивчення академічних біологічних дисциплін, педагогічна практика, практичні заняття на базі Дніпровського інституту Гастроентерології, на кафедрі патофізіології.

Knowledge and skills

Google Docs MS Office Робота з лабораторним обладнанням Дослідження на аналізаторах Ведення наукової документацiї Молекулярна бioлогiя IФА RT-PCR Електрофорез Лабораторні дослідження QPCR Ведення звітності Робота в команді

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Slovak — above average
  • Czech — average

Additional information

Маю досвід роботи в європейській приватній діагностичній лабораторії, що проводить рутинні скринінги, в секціях паразитології, гематології, імунології.

Працювала безпосередньо з підготовкою зразків крові, сироватки і плазми для машинного аналізу, проводила ручний серологічний аналіз, підготовку мазків крові для мікроскопії.

Активний досвід екстракції нуклеїнових кислот, і детекції їх методом ПЛР, контроль реакції електрофорезом (стажування на науковому проекті, ABT SPU Нитра + робота впродовж 2-х років з дипломним проектом на базi VUP SAV Братислава).

Прошу в випадку зацiкавленностi, писати чи дзвонити на Вайбер [open contact info](look above in the "contact info" section)) Дякую

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: