Resume from April 8, 2024 File

Валерія

Копірайтер

Age:
22 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме для копірайту!

Я вирішила взяти роботу, яку я зробила для подруги. Вона хотіла піти на дизайнера шаблонів, та попросила мене написати опис того, як вона робила ці шаблони та на що більш звертала увагу. Я написала цю роботу на українській та російській мові, сподіваюсь, ви оціните роботу :)

Для тестової роботи "menu" я шукала шаблон, який би більше підходив для вінтажного ресторану. Я не хотіла робити це більш химерним, а намагалася зробити все мінімалістично. У своїй роботі я використовувала тільки безкоштовні шаблони, і на пошук елементів, які мені потрібні і більше підходили для оформлення меню, пішло більше часу, але я знайшла все в стилі. Зі шрифтами проблем не було, крім великої кількості його вибору, було складно знайти ідеальний стиль XD

З тестовою роботою "Skincare" проблем не було, окрім однієї - мене не задовольнив результат, після чого я вирішила її видалити і переробити. У цей момент я поставила себе на місце дизайнера, якому потрібно було зробити пост, щоб залучити людей, і це наштовхнуло мене на думку, що дизайн шаблону повинен бути яскравим, і приємним для ока, щоб потенційний клієнт зупинився на ньому, подивився та, якщо це його зацікавіло, зайшов на сайт. Проблем з підбором елементів не було, а в даному випадку я все знайшла швидко, як і відповідний шрифт.

У роботі “Furry Friend” у завданні вказувалося, що стиль має бути Acid, тобто кислотний. І тут була така ж ситуація, як з тестом “Skincare”, тільки навпаки. Дизайн шаблону повинен бути яскравим, щоб залучити покупця, там повинна бути вказана вся інформація, щоб залучити потенційного клієнта, але він повинен гармонійно вписуватись в дизайн і бути максимально коротким. Складнощі виникли з підбором елементів, довго не могла знайти відповідний шаблон у формі собаки, врешті-решт вирішила взяти більш підходящу форму і зробити її чорною, як і інші елементи. У цій роботі я намагалася використати стиль мінімалізму.

В роботі “Resume” в завданні було сказано, що стиль має бути Корпоративний/Діловий. Тому я вирішила не використовувати занадто багато елементів, а спробувати включити всі дані із завдання, щоб це було приємно для ока, щоб людям було цікаво читати це резюме, а також було зручно та зрозуміло, де і яка в ньому інформація. Я не довго шукала шаблон, з елементів брала тільки лінії і рамки, а також пограла з кольорами (зробила чорно-синій градієнт, а також сині лінії та рамки, щоб відрізняти і виділяли інформацію)

К тестовой работе “menu” я искала шаблон, который более подошёл бы к винтажному ресторану. Я не хотела делать его более вычурным, и старалась сделать всё минималистично. В работе я использовала только бесплатные шаблоны и на поиски элементов, тех что были нужны мне и больше подходили под дизайн меню, уходило больше времени, зато по стилю всё нашла. Со шрифтами проблем не было, кроме изобилия его выбора, трудно было подобрать идеальный стиль XD

К тестовой работе “Skincare” проблем особо не было, кроме одной - меня не удовлетворил результат, после чего решила его удалить и сделать заново. На этом моменте я поставила себя на место дизайнера, которому надо было сделать пост, чтобы завлечь людей и это привело меня к мысли, что дизайн шаблона должен быть ярким, но приятным глазу человека, чтобы потенциальный клиент остановился на нём, рассмотрел и, если заинтересует, зашёл на сайт. С подбором элементов проблем не было и в данном случае всё нашла быстро, как и подходящий шрифт.

В работе “Furry Friend” в задании было указано, что стиль должен быть Acid, то есть кислотный. И тут ситуация была та же, что и с работой “Skincare”, только наоборот. Дизайн шаблона должен быть ярким, чтобы привлечь покупателя, там должна быть указана вся информация, чтобы привлечь потенциального клиента, но она должна гармонично вписаться в дизайн и быть максимально краткой. С выбором элементов возникли трудности, долго не могла найти подходящий шаблон в форме собаки, в итоге решила взять более подходящий по форме и сделать его чёрным, как у остальных элементов. Я старалась в данной работе использовать стиль минимализма.

В работе “Resume” в задании было сказано, что стиль должен быть Corporate/Business. По этому я решила не использовать слишком много элементов, а постараться внести все данные из задания, сделать её приятной глазу, чтобы увлекало людей прочесть это резюме, но и сделать его комфортным и четким, чтобы было видно, где и какая информация в нём находится. Шаблон искала не долго, из элементов взяла только линии и рамки, а также поигралась с цветами (сделала градиент черно-голубой, а также линии и рамки темно синего цвета, чтобы они отличались и выделяли информацию)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: