Resume from May 10, 2024 File

Ірина

F&B manager, керуюча рестораном

Age:
26 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ГОЛЕМБЙОВСЬКА ІРИНА
F&B
ДОСВІД
КУХАР
2013-2014 Chopin Hotel-Restaurant, Львів
2014-2015 Hotel "Bukowy Dworek" Poland,
Zielona Gora
2015-2016 Restaurant "Brasserie No. 1" Львів
+380 (63) 39 30 642 2016-2017 Hotel "Galion" Poland, Gdansk

АДМІНІСТРАТОР РЕСТОРАНУ
[open contact info](look above in the "contact info" section)
2017. Hotel "Czarna Perla" Poland, Gdansk
2017-2018 Hotel "Kozij Grod" Poland, Gdansk
LVIV, UKRAINE 20.10.2019-18.01.2019 "Grand Hotel Luxury Spa" Львів
20.02.2019-19-06.2019 Confectionery and bakery "SHOco" Львів
НАВИЧКИ 06.2019-02.2020 Transfer and Opening of the wine bar "SHOco"-
● Маркетинговий аналіз і контроль; "Zwin" Львів
● Контроль Labor cost; 09.2021 - 01.2022 supervisor of the restaurant "Yoki" Львів
● Пошук та укладання договорів з
постачальниками; КЕРУЮЧА
● Контроль продажів і витрат; 02.2021 - 08.2021 - "NOA Asia"
● Управління персоналом; 05.2022 - "Chilly Food & Bar" at Emily Resort Medical & Spa
● Аналіз та контроль витрат на персонал; 14.07. 2023 - TERRA restaurant at Emily Resort Medical & Spa
● Забезпечення та контроль за дотриманням
санітарних норм; CEO
● Планування та контроль дотримання бюджетів;
02/2023 - Hrynkevych Gastro Group
● Ціноутворення;
02/2023 - Pre-Openig Catering CHIA
● Аналіз і контроль прибутковості позицій
03/2023 - Pre- Opening сервіс доставки restaurant SAVOR

ОСВІТА ОБОВ’ЯЗКИ
Львівський професійний коледж готельного та ● Ціноутворення; Аналіз і контроль прибутковості позицій
ресторанного сервісу 2013-2016 ● Планування та контроль дотримання бюджетів
● Аналіз та контроль комерційних витрат
Львівський Професійних коледж харчових ● Аналіз та контроль операційного прибутку
технологій НУХТ 2018-2020 ● Маркетинговий аналіз і контроль
Європейський університет - управління персоналом ● Складання плану на місяць
та менеджмент 2022-2026 ● Контроль валового прибутку
● Контроль вартості праці
СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ТРЕНІНГИ ● Аналіз та контроль собівартості продукції
Курс Олександра Мусатова “Управління
● Контроль за реалізацією затвердженої комерційної політики
рестораном”
● Аналіз та контроль виконання затверджених стандартів
● Пошук та укладення договорів з постачальниками
Водійське посвідчення категорії B ● Оптимізація вищевказаних витрат
● Планування та затвердження відпусток
● Забезпечення та контроль за дотриманням санітарних норм
ЗНАННЯ МОВ ● Взаємодія з контролюючими органами
Українська- рідна ● Управління та контроль продажів
●Подача заявки на створення сезонних пропозицій
Російська - вільно ●Збільшення кількості нових гостей
Польська - вільно ● Збільшення кількості відвідувачів
Англійська - розмовний ● Забезпечення швидкості обслуговування
● Контроль виконання планів сер. чеків
● Звітність та аналіз закупівель
● Аналіз звіту про доходи від продажів/валовий прибуток
●Контроль товарних залишків
● Контроль норм замовлення
● Дотримання графіка роботи з постачальниками
●Документація на продукт

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates