Ірина
F&B manager, керуюча рестораном
- Age:
- 26 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Other countries
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9933150
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
F&B
ДОСВІД
КУХАР
2013-2014 Chopin Hotel-Restaurant, Львів
2014-2015 Hotel "Bukowy Dworek" Poland,
Zielona Gora
2015-2016 Restaurant "Brasserie No. 1" Львів
+380 (63) 39 30 642 2016-2017 Hotel "Galion" Poland, Gdansk
АДМІНІСТРАТОР РЕСТОРАНУ
[
2017. Hotel "Czarna Perla" Poland, Gdansk
2017-2018 Hotel "Kozij Grod" Poland, Gdansk
LVIV, UKRAINE 20.10.2019-18.01.2019 "Grand Hotel Luxury Spa" Львів
20.02.2019-19-06.2019 Confectionery and bakery "SHOco" Львів
НАВИЧКИ 06.2019-02.2020 Transfer and Opening of the wine bar "SHOco"-
● Маркетинговий аналіз і контроль; "Zwin" Львів
● Контроль Labor cost; 09.2021 - 01.2022 supervisor of the restaurant "Yoki" Львів
● Пошук та укладання договорів з
постачальниками; КЕРУЮЧА
● Контроль продажів і витрат; 02.2021 - 08.2021 - "NOA Asia"
● Управління персоналом; 05.2022 - "Chilly Food & Bar" at Emily Resort Medical & Spa
● Аналіз та контроль витрат на персонал; 14.07. 2023 - TERRA restaurant at Emily Resort Medical & Spa
● Забезпечення та контроль за дотриманням
санітарних норм; CEO
● Планування та контроль дотримання бюджетів;
02/2023 - Hrynkevych Gastro Group
● Ціноутворення;
02/2023 - Pre-Openig Catering CHIA
● Аналіз і контроль прибутковості позицій
03/2023 - Pre- Opening сервіс доставки restaurant SAVOR
ОСВІТА ОБОВ’ЯЗКИ
Львівський професійний коледж готельного та ● Ціноутворення; Аналіз і контроль прибутковості позицій
ресторанного сервісу 2013-2016 ● Планування та контроль дотримання бюджетів
● Аналіз та контроль комерційних витрат
Львівський Професійних коледж харчових ● Аналіз та контроль операційного прибутку
технологій НУХТ 2018-2020 ● Маркетинговий аналіз і контроль
Європейський університет - управління персоналом ● Складання плану на місяць
та менеджмент 2022-2026 ● Контроль валового прибутку
● Контроль вартості праці
СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ТРЕНІНГИ ● Аналіз та контроль собівартості продукції
Курс Олександра Мусатова “Управління
● Контроль за реалізацією затвердженої комерційної політики
рестораном”
● Аналіз та контроль виконання затверджених стандартів
● Пошук та укладення договорів з постачальниками
Водійське посвідчення категорії B ● Оптимізація вищевказаних витрат
● Планування та затвердження відпусток
● Забезпечення та контроль за дотриманням санітарних норм
ЗНАННЯ МОВ ● Взаємодія з контролюючими органами
Українська- рідна ● Управління та контроль продажів
●Подача заявки на створення сезонних пропозицій
Російська - вільно ●Збільшення кількості нових гостей
Польська - вільно ● Збільшення кількості відвідувачів
Англійська - розмовний ● Забезпечення швидкості обслуговування
● Контроль виконання планів сер. чеків
● Звітність та аналіз закупівель
● Аналіз звіту про доходи від продажів/валовий прибуток
●Контроль товарних залишків
● Контроль норм замовлення
● Дотримання графіка роботи з постачальниками
●Документація на продукт
More resumes of this candidate
Other countries
Higher education · Full-time
- CEO, Hrynkevych Gastro Group, 1 year 3 months
Similar candidates
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Other countries, Kyiv
,
more 2 cities
Бар-менеджер, керуючий бару
45000 UAH, Other countries
Директор предприятия, руководитель розничной сети, управляющий
Other countries, Kyiv, Lviv
Менеджер ресторану, керуючий
70000 UAH, Other countries
Project manager, керівник проєкту, менеджер ІТ-проєктів
19000 UAH, Other countries, Dnipro, Kamianske
Операційний менеджер, керівник ресторану
Other countries, Dnipro
,
more 5 cities