Resume from May 19, 2024 PRO

Наталя

Режисер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
21 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Режисер-сценарист

from 03.2021 to now (3 years 3 months)
Освітньо-наукова комісія Педфаку ЧНУ (Маркетинг, реклама, PR)

Education

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Педагогіки, психології та соціальної роботи, Чернівці
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Студентка кафедри практичної психології

Knowledge and skills

Режисура Саморозвиток Прийом вхідних дзвінків Здійснення вихідних дзвінків Холодний продаж Гарна дикція Робота із запереченнями Написання сценаріїв Відеомонтаж Художній смак Відеозйомка Емпатичність Психодіагностика Проведення індивідуальних занять Проведення групових занять Арт-терапія

Additional information

Привіт) Я Наталя, та я захоплююсь режисерською та сценаристською роботою. Під моїм керівництвом було вже знято два рекламних ролика (ще один в процесі), чотири відео-привітання та керувала одним доволі великим проєктом з подкастами від університету. Мій досвід маленький, та я не скажу що десь вивчала режисуру - це все аматорське мистецтво в якому я розбиралась на практиці самостійно в процесі роботи та чомусь вчилась в інтернеті. Я знаю про цільову аудиторію та як з нею працювати, які прийоми зйомки необхідно використовувати для передачі тих чи інших емоцій та правила закікавлення глядача з перших секунд. Тож якщо вам буде цікаво, я буду дуже рада навіть маленькому шансу)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: