Resume from March 21, 2024 PRO

Леонід

Електрик, електромонтер, електромонтажник, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City of residence:
Zhashkiv
Ready to work:
Bila Tserkva, Kyiv, Uman

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Електромонтер з ремонту та обслуговування

from 09.2015 to 11.2022 (7 years 2 months)
Київрембуд, УкрБудІнвест, Смайл Девелопмент, Агроклімат Україна та інші, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Електромонтаж: квартир, будівель, споруд, технологічного обладнання на виробництві; ремонт та обслуговування електричного обладнання.

Education

Київський коледж міського господарства Академії муніципального управління (ККМГ АМУ)

Електромеханік, Київ
Specialized secondary, from 1998 to 2002 (4 years)

Knowledge and skills

Неконфліктність Читання електричних схем Читання креслень

Additional information

Працював черговим електромонтером з ремонту та обслуговування силових, освітлювальних установок та іншого електрообладнвння та електроустаткування на будівельних майданчиках м. Київ та передмістя. Можу працювати на висоті. Маю досвід з обігріву бетону за допомогою ТМО у зимовий період. Також є досвід: з електромонтажу: квартирна проводка, монтаж технологічного обладнання на виробництві: 1/3-х фазні електродвигуни, вентилятори насоси, то що; установка пускорегулюючої апаратури; установка одно і трьох-фазних пристроїв обліку (електро-лічильників); прокладання силових кабелів по лотках, траншеях, встановлення кабельних з'єднувальних муфт для кабелів 0,4 кВ у місцях аварій - пробою, обриву; збірка електричних шкафів, шаф, розподільчих щитів. Працював де-який час у відрядженнях по Україні з ремонту та обслуговуванню силових та тягових трансформаторів підстанцій 110 кВ-30/27/10 кВ і потужністю до 20 мВА міських та районних значень (Обленерго).
Можу читати електричні схеми та креслення. Вільно володію комп'ютером.
Хобі: електроніка.

Цікавить робота вахтовим методом 15/15 або 20/10 днів (діб), з/п 2 рази на місяць: аванс і заробітна плата. Можливість проживання на місці - бажано.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: