Resume from January 30, 2024 PRO

Дарья

Асистент ветеринарного лікаря

Age:
19 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Асистент ветеринарного лікаря

from 10.2021 to 01.2023 (1 year 3 months)
Державна ветеринарна лікарня міста Камʼянського (5 місяців), Ветеринарна клініка "ArtVet" м. Камʼянське (1 рік), Кам'янське (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Education

Хдзва

Ветеринарна медицина, Харків
Higher, from 2021 to 2026 (5 years)

Knowledge and skills

Вмію ставити уколи Робити крапельниці Допомога лікарю на прийомі Допомога в хірургічних втручаннях Вмію працювати з тваринами Вмію працювати з аналізатором крові Складаю хірургічний набір Привітна Обожнюю тварин Живу ветеринарією Чесна та чемна Пунктуальність Навчаюсь в хдзва

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Я маю надію, що знайду прекрасну клініку, де буду працювати та вдосконалювати свої вміння та знання. Я живу ветеринарією і хочу допомагати тваринам та їх власникам. Ось декілька слів про мене: Мене звати Дарʼя, навчаюсь на ветеринара, маю багато тварин. Я пунктуальна, чесна, відповідальна, добра, добре знаходжу мову з усіма, віддаю всю себе своїй професії. Маю досвід роботи в ветеринарії, а також досвід продажу товарів для тварин. Я закінчила музичну школу, по спеціальності фортепіано і вокал. Займалась танцями та малюванням. Нещодавно почала займатися кінним спортом. Живу на м.Мінська (Виноградар). Маю надію, що саме я стану для вас асистентом.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: